Nieuws

 

CBR Prijswijzigingen 2015

 

11 Nov 2014 - Nieuwscategorie: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws

 

 CBR3

 

Het CBR heeft haar nieuwe prijzen voor 2015 vrijgegeven. De minister heeft de prijzen goedgekeurd. De gemiddelde stijging van de prijzen is 3.9 procent. Binnenkort zal u een nieuwsbrief ontvangen met daarin een handleiding hoe u deze prijzen kan aanpassen in uw systeem.

 

Het is van belang om deze prijzen in uw dashboard tijdig aan te passen, achteraf corrigeren door middel van een correctiefactuur kost onnodig veel tijd. Door deze aanpassingen door te voeren blijft uw administratie juist en up-to-date.

 

 

 

Nieuws categorieen: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws

 

 

2800 meldingen gevaarlijke wegen

 

04 Nov 2014 - Nieuwscategorie: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws

 

 

provinciale-weg-ANP-1600_0

 

De ANWB presenteerde vandaag een verslag van gevaarlijke provinciale wegen in Nederland. Weggebruikers konden aangeven wat zij gevaarlijke punten vonden in het Nederlandse wegennetwerk. De opmerkingen zijn zeer divers; van te weinig verlichting op de wegen as inhalen op tweebaanswegen. In Nederland vallen per jaar rond de 570 verkeersdoden en 20.000 gewonden. Een kwart hiervan wordt veroorzaakt op provinciale wegen.

 

De ANWB heeft elke provincie een lijst gegeven met de gevaarlijkste punten in hun provincie, samen met het advies om deze te verbeteren. Volgens de ANWB zal dat in de komende 20 jaar 13.500 verkeersslachtoffers schelen. De meeste meldingen over gevaarlijke punten kwamen uit Noord-Holland, Gelderland en Zuid-Holland. Provincies met de minste meldingen waren Flevoland en Drenthe.

 

Nieuws categorieen: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws

 

 

Lesauto testdag groot succes!

 

06 Oct 2014 - Nieuwscategorie: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws

 

jeroeninactie

 

16 september vond de lesauto testdag plaats, en Dation was ook van de partij!
Gewapend met ons nieuwste speeltje, een touchscreen van 2 bij 1 meter lieten wij rijschoolhoudend Nederland zien waar wij voor staan.
Veel van u is gestopt voor een praatje of om te kijken naar nieuwe functionaliteiten als Adyen of Klantenvertellen.

 

De workshop -10 tips om succesvol te ondernemen- kende veel interactie en was daardoor interessant om te geven én bij te wonen.
Wij hopen u volgend jaar weer te zien bij één van de beurzen waarop wij aanwezig zijn.

 

Nieuws categorieen: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws

 

 

Verkeerspro over Klanten Vertellen

 

22 Sep 2014 - Nieuwscategorie: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws

 

Logo KlantenVertellen

Rijschoolhouders die gebruik maken van de Dation-software hoeven vanaf aanstaande maandag niet meer handmatig hun leerlingen uit te nodigen voor een online beoordeling. Het bedrijf is daartoe een samenwerking aangegaan met review-tool Klantenvertellen. “Wij gaan automatische uitnodigingen versturen aan leerlingen, waardoor we de ondernemer werk uit handen nemen”, aldus Wouter Eijkelenkamp van Dation. “We kregen een paar weken geleden van twee rijscholen de vraag of we iets konden verzinnen op alle handelingen die een rijschoolhouder moet doen in de aanloop naar een review van een leerling. De automatische uitnodiging is daar het resultaat van.”

 

Dation is geinterviewd door Verkeerspro voor een artikel over de koppeling Klanten Vertellen. Voor het hele artikel klik hier 

 

Nieuws categorieen: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws

 

 

Rijschoolvandaag nieuwe partner van Dation!

 

08 Sep 2014 - Nieuwscategorie: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws

 

 

rijschoolvandaag

 

 

Dation heeft een nieuwe partner. Rijschoolvandaag is een website met nieuws over de rijschoolbranche. Hier kunt u als rijopleider of instructeur terecht om up to date te blijven rondom de gebeurtenissen in de rijschoolbranche. Dagelijks worden hier artikelen geplaatst over verkeer en vervoer, toegespitst op professionals binnen dit vakgebied. Vanaf september zijn Dation en rijschoolvandaag partners. Neem eens een kijkje op www.rijschoolvandaag.nl !

 

Nieuws categorieen: Updatenieuws, Uit de branche, Over Dation, Overig nieuws