Nieuws | Dation

 

Impressie opening Dation Technology Penthouse

 

Impressie opening Dation Technology Penthouse

Vrijdag 10 juni hebben wij samen met vele rijscholen en partners uit de mobiliteitsbranche onze Dation Technology Penthouse te Hengelo geopend. Ruim 150 bezoekers, de lancering van ons nieuwe product TRIPPR en een ontzettend leuke netwerkborrel! Bekijk hier een impressie van de dag.

(more…)

 

Lees Meer


 

 

Dation postcode tool

 

Schermafbeelding 2016-06-01 om 11.04.47 1

Dation koppelt met de database van Postcode.nl. Via deze koppeling heeft Dation toegang tot alle actuele adresgegevens van Nederland. Door deze koppeling wordt op basis van postcode + huisnummer het correcte adres ingevuld in uw Dation Dashboard.

  (more…)

 

Lees Meer


 

 

Hoe Dation blijft innoveren

 

Schermafbeelding 2016-05-25 om 16.36.42

 

Scrum leverancier PATboard heeft een dag meegelopen bij Dation en een mooi artikel geschreven over hoe Dation blijft innoveren en startups faciliteert.

High end development en een sfeer van continue innovatie. Lees meer op de blog van PATboard.

(more…)

 

Lees Meer


 

 

E-mails in uw huisstijl verzenden

 

LesCam(groot)

Vanaf heden is het mogelijk om ALLE e-mails, ook handmatige e-mails dus, in uw huisstijl te verzenden. Dankzij deze update kunt u in alle communicatie uw merk en huisstijl toepassen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Factuure-mails in uw huisstijl (met in de bijlage uw bestaande PDF sjablonen)
  • Planning in uw huisstijl
  • RijbewijsApp login verzenden in uw huisstijl
  • Handmatig e-mails naar leerlingen en bedrijven opstellen (via tabblad Historie)

 

Om uw huisstijl toe te voegen aan de e-mails in Dation hoeft u slechts uw logo (header) en/of voettekst (footer) toe te voegen in Beheer – E-mailsjablonen en deze vervolgens te koppelen aan de verschillende e-mailsjablonen.

We hebben de meest voorkomende e-mailsjablonen al voor u klaargezet zodat u binnen enkele minuten gereed bent!

Doe ook mee aan onze wedstrijd betreffende huisstijlen, en win een LESCAM!

 

(more…)

 

Lees Meer


 

 

CBR waarschuwt voor reserveringssites

 

CBR

Het CBR waarschuwt via social media voor websites die theorie-examens verkopen voor een hogere prijs dan het CBR.
Het is in zichzelf geen probleem dat dit aangeboden wordt, zegt woordvoerder Nathalie Dingeldein. Echter moet de persoon in kwestie zich er wel bewust van zijn met welke partij zij te maken hebben.

 

Een theorie-examen bij het CBR kost 28,55. Een theorie-examen kan ook via de rijschool worden aangeschaft met mogelijk een extra rijles of een theorie cursus ingesloten

 

Als men het CBR googled komen er boven de officiële CBR website enkele andere websites te staan die cbr in hun naam hebben staan, waardoor het lijkt alsof het om een officiële website van het CBR gaat.
Hier worden extra hoge kosten gerekend voor de aanschaf van een theorie-examen. Dit mag, maar omdat sommige personen dachten dat zij hier met het CBR te maken hadden heeft het CBR besloten mensen alert te maken op het bestaan van deze websites.

 

Lees Meer