Rijschool Software Modules van Dation

Ontdek hoe u met 3 slimme rijschool software modules zorgt dat uw planning, administratie, boekhouding en klantcommunicatie makkelijker, leuker en sneller verloopt.

 

Rijschool Administratie en Planning

 

Zelf beherenDe rijschool administratie en planning module bestaat uit de complete basis om uw rijschool te bedienen.
 
Via een digitale agenda zorgt u ervoor dat uw planning altijd inzichtelijk en bereikbaar is. Het administratie gedeelte van de module zorgt ervoor dat u uw administratie en boekhouding eenvoudig waterdicht en foutloos kunt bijhouden. Bovendien worden de meeste zaken automatisch voor u berekend, verwerkt en afgehandeld.
 

Enkele mogelijkheden van deze module zijn:

 

 • Automatische email naar leerling bij plannen van een rijles
 • Lestegoed wordt automatisch bijgewerkt en tegoed berekend
 • De agenda loopt altijd synchroon tussen kantoor/huis en instructeur
 • Saldo van de leerling en bijbehorende facturen worden automatisch bijgehouden
 

Ontdek alle Mogelijkheden

 

 

Leerling Portaal

 

Facturatie en email naar leerling en oudersVia het Leerlingen Portaal hebben uw leerlingen toegang tot alle belangrijke informatie omtrent hun rijopleiding. Dit ervaren veel leerlingen als ‘zeer prettig’ en bovendien zullen ze u minder bellen tijdens de les voor simpele vragen. 

 

 

 

Enkele mogelijkheden van deze module zijn:

 

 • Leerlingen kunnen zelf (ook via hun mobiel) hun planning inzien
 • Leerlingen kunnen hun saldo en facturen bekijken en voldoen via iDeal
 • Lesvorderingen zijn via de online instructiekaart inzichtelijk
 

Ontdek alle Mogelijkheden

 

 

Rapportages & Koppelingen

 

Facturatie via Rijschool SoftwareDe Rapportages & Koppelingen module geeft u toegang tot geavanceerde mogelijkheden om uw bedrijfsvoering tot in de puntjes te professionaliseren. 
 
Een koppeling met veelgebruikte boekhoudpakketten, maar ook een management rapporten systeem om de KPI’s en de prestaties van uw rijschool realtime en kraakhelder te meten. 

 

 

Enkele mogelijkheden van deze module zijn:

 

 • Koppel uw administratie aan uw boekhoudsysteem
 • Toegang tot geavanceerde rapporten over de prestaties van uw rijschool
 • Stel targets in zoals aanmeldingen of slagingspercentages
 • Live omzetstatistieken per categorie, vestiging en/of lespakket
 

Ontdek alle Mogelijkheden

 

"Denny Gabriel - Rijschool Time to Drive - Enschede"

"Sinds kort ben ik gestart met Dation en heb na enkele weken al een veel beter overzicht in mijn agenda en administratie. Ik heb een training op kantoor gevolgd en ben daardoor snel en goed op weg geholpen. Efficiënter werken met Dation geeft mij more Time to Drive!"

Ik heb een training op kantoor gevolgd en ben daardoor snel en goed op weg geholpen

Waarom Rijscholen Overstappen naar Dation

 • Consistente Verbetering Software

  Al 10 jaar ontwikkelen we het Dation rijschool administratie pakket stap-voor-stap verder. Iedere dag bouwen we verder aan nieuwe functies. Deels vanuit onze eigen visie en deels vanuit de gesprekken die we voeren met onze klanten. Daarnaast verbeteren we continu de bestaande functies om de waarde van de software voor uw rijschool en uw leerlingen nog groter te maken.

 • Schaalt mee met Uw Bedrijfsgrootte

  U bepaald zelf voor hoeveel fulltime en parttime rij instructeurs u het Dation softwarepakket wilt afnemen. U kunt het aantal instructeurs waarmee u werkt eenvoudig veranderen. Groeit uw bedrijf? Dan groeit Dation mee. Gaat het wat minder? Dan schalen we het pakket simpel terug. U betaald dus altijd alleen voor wat u gebruikt.

 • 99,9% Beschikbaarheid

  Dation software heeft een beschikbaarheid van 99,9%. Daarnaast houden wij een back-up bij van al onze klanten. U bent er dus van verzekerd dat u altijd vanuit huis, kantoor of auto kunt werken!

 • Streng Beveiligde Data Opslag

  Een beveiligde omgeving om uw gegevens op te slaan en uw privacy te garanderen. Dat vinden wij normaal. Daarom staat het volledige Dation softwarepakket in een streng beveiligd data center. Zo kan niemand bij uw gegevens komen. Wij zullen ook nooit gegevens verstrekken aan derden, zelfs niet voor heel even.

 • Altijd Toegang via PC, Tablet en Smartphone

  Aan de hand van de meest gebruikte functies is voor ieder apparaat een aparte omgeving ontwikkeld. Zo heeft u niet alleen via ieder apparaat toegang, maar werkt de software ook altijd eenvoudig en snel.