Afspraak maken Dation | Dation

Kennismaken met Dation

Graag maken wij vrijblijvend kennis met u en uw rijschool. Vertel ons via onderstaand formulier hoe u het liefst in contact wil komen.

Gratis proefperiode

 

Onze deskundige medewerkers staan fulltime voor u klaar!

 

 • Fulltime Helpdesk 

  Iedere dag staan er drie supportmedewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te helpen met uw software en eventuele problemen op te lossen. Alle e-mails en telefoontjes worden beantwoord, gegarandeerd! Ook kunt u bij de supportdesk ideeën aandragen om de software te verbeteren of een stuk maatwerk aan te vragen.

 • 10 Jaar Ervaring 

  Wij zijn niet nieuw in de rijschoolbranche. Sinds 2003 ontwikkelen, testen, implementeren en verbeteren we onze software. Na ruim 10 jaar hebben we een betrouwbare en hardwerkende groep medewerkers en klanten om ons heen verzameld. En we zijn nog lang niet klaar! U kunt op ons blijven bouwen!.

 • Deskundig Personeel 

  Onze supportmedewerkers, programmeurs en vertegenwoordigers zijn intensief getraind en hebben jaren ervaring met alle typen rijscholen. Door de kennis en ervaring van deze 20 mensen te bundelen zijn we zeer goed geworden in het oplossen van problemen. Wij kunnen u gericht helpen omdat we u begrijpen!.

 • Flexibele Prijzen 

  Alleen betalen voor wat u echt gebruikt. Dat is onze filosofie. Daarom zijn onze prijzen zeer flexibel. Zo betaalt u niet automatisch voor al onze software. U kiest 1 of meerdere modules uit die u wilt gebruiken. Daarna wordt aan de hand van het aantal uur dat een instructeur werkt een vergoeding over deze modules berekend. U betaalt dus echt alleen voor wat u gebruikt en geen cent meer!