Nieuws Archives | Dation

 

Hoe Dation blijft innoveren

 

Schermafbeelding 2016-05-25 om 16.36.42

 

Scrum leverancier PATboard heeft een dag meegelopen bij Dation en een mooi artikel geschreven over hoe Dation blijft innoveren en startups faciliteert.

High end development en een sfeer van continue innovatie. Lees meer op de blog van PATboard.

(more…)

 

Lees Meer


 

 

E-mails in uw huisstijl verzenden

 

LesCam(groot)

Vanaf heden is het mogelijk om ALLE e-mails, ook handmatige e-mails dus, in uw huisstijl te verzenden. Dankzij deze update kunt u in alle communicatie uw merk en huisstijl toepassen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Factuure-mails in uw huisstijl (met in de bijlage uw bestaande PDF sjablonen)
  • Planning in uw huisstijl
  • RijbewijsApp login verzenden in uw huisstijl
  • Handmatig e-mails naar leerlingen en bedrijven opstellen (via tabblad Historie)

 

Om uw huisstijl toe te voegen aan de e-mails in Dation hoeft u slechts uw logo (header) en/of voettekst (footer) toe te voegen in Beheer – E-mailsjablonen en deze vervolgens te koppelen aan de verschillende e-mailsjablonen.

We hebben de meest voorkomende e-mailsjablonen al voor u klaargezet zodat u binnen enkele minuten gereed bent!

Doe ook mee aan onze wedstrijd betreffende huisstijlen, en win een LESCAM!

 

(more…)

 

Lees Meer


 

 

CBR waarschuwt voor reserveringssites

 

CBR

Het CBR waarschuwt via social media voor websites die theorie-examens verkopen voor een hogere prijs dan het CBR.
Het is in zichzelf geen probleem dat dit aangeboden wordt, zegt woordvoerder Nathalie Dingeldein. Echter moet de persoon in kwestie zich er wel bewust van zijn met welke partij zij te maken hebben.

 

Een theorie-examen bij het CBR kost 28,55. Een theorie-examen kan ook via de rijschool worden aangeschaft met mogelijk een extra rijles of een theorie cursus ingesloten

 

Als men het CBR googled komen er boven de officiële CBR website enkele andere websites te staan die cbr in hun naam hebben staan, waardoor het lijkt alsof het om een officiële website van het CBR gaat.
Hier worden extra hoge kosten gerekend voor de aanschaf van een theorie-examen. Dit mag, maar omdat sommige personen dachten dat zij hier met het CBR te maken hadden heeft het CBR besloten mensen alert te maken op het bestaan van deze websites.

 

Lees Meer


 

 

Uitnodiging workshop Dation

 

lesautotestdag2012-150x150

Dit jaar organiseert Dation exclusief voor alle Dation-gebruikers een gratis workshop ‘up-to-date met Dation’.

 

Tijdens deze workshop geven wij een demonstratie op de recente updates in uw Dashboard en geven we u een blik op de komende maanden.
Na afloop bent u welkom in de Dation lounge voor een drankje en om met Dation medewerkers en collega rijscholen bij te praten.

 

1. Schrijf u in voor de Lesauto Testdag 2015
2. Meld u aan voor de workshop van Dation

 

Lees Meer


 

 

Ouderbetrekking door middel van de RijbewijsApp

 

RijbewijsApp

In toenemende mate worden ook ouders actiever op smartphones en tablets. Uit onderzoek is gebleken dat een meerderheid van de rijopleidingen wordt betaald door de ouders van de leerling. Deze betalende ouders willen tegenwoordig meer transparantie en online inzage in zaken waar ze voor betalen. Een unieke kansom je als rijschool te onderscheiden door hier slim op in te spelen!
Met RijbewijsApp is het nu ook mogelijk om ouders een login-code voor de app te sturen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de vorderingenkaart van hun kind inkijken, maar bijvoorbeeld ook een wedstrijdje “theorie oefenen” spelen om te kijken wie de theorie het beste beheerst.

 

De meerwaarde die u hiermee biedt aan uw klanten?
Het hele gezin wordt betrokken in de rijopleiding van uw rijschool en bovendien biedt u ook buiten de lesauto een uitstekende en transparante service. Dit is absoluut uniek op dit niveau en echte USP voor uw rijschool!

 

Lees Meer