< Terug naar blogoverzicht

Wow! De afgelopen 12 maanden zien wij een verdubbeling in het in het aantal betalingen die gedaan zijn via iDEAL. De aanleiding hiervoor is dat betalen met iDEAL vele voordelen biedt voor je organisatie, je leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Met iDEAL factureer je zorgeloos, geautomatiseerd, veilig en vertrouwd.

1. Je administratie geautomatiseerd

Stop met handmatige handelingen. Betalingen via iDEAL staan automatisch op de juiste factuur verwerkt in Dation. Je administratie wordt voor je geregeld en jij hebt straks zelfs tijd over voor de belangrijke zaken in het leven, zoals lekker Netflixen of een terrasje in de zon!

2. Eenvoudig factureren

Betalen met iDEAL is een extra service voor je leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Het is ontzettend eenvoudig voor de betaler om de factuur direct te voldoen. Doordat de klant sneller en eenvoudiger kan betalen heb je zelf minder last van achterstanden. Je hebt het geld eerder op je bankrekening en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betalingen.

3. Veilig en vertrouwd

iDEAL is betalen via internetbankieren. Het is dus veilig en vertrouwd. Actief werken met iDEAL voorkomt de noodzaak om nog met contanten in de auto en/of op kantoor te werken.

Wij hebben voor alle Dation Dashboard gebruikers een koppeling met iDEAL beschikbaar. Vanuit je Dation Dashboard kun je dan simpel de facturen verzenden. De facturen zijn automatisch voorzien van een betaalknop waarmee leerlingen of ouder/verzorger(s) direct het openstaande bedrag kan voldoen.

iDEAL Aanvragen

 

Je geld sneller op je rekening? Hier geven wij je 5 tips!