Klant Ervaringen Archives | Dation

"Ik ontvang mijn geld eerder omdat betalen eenvoudiger is!"

“Sinds ik gebruik maak van iDeal koppeling binnen Dation Dashboard en het leerling portaal gaat 30% van mijn betalingen via iDeal. Transacties zijn meteen verwerkt. Afletteren in de boekhouding gaat sneller. En: ik ontvang mijn geld eerder omdat betalen eenvoudiger is!”

Michael Sonderman – Verkeersschool Bosch – Veenstra – Hilversum

"We hadden een grote chaos in de boekhouding, maar nu we zijn overgestapt op Dation niet meer. We zijn dik tevreden!"

Camilla de Ridder – Verkeersschool de Ridder – Den Haag

Maak Vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Dation!

Gratis afspraak
         

"Door het programma van Dation hebben wij in heel veel zaken veel meer overzicht gekregen."

"Wij werken nu al ruim een jaar met Dation, hiervoor hadden wij een veel moeilijker systeem. Door het programma van Dation hebben wij in heel veel zaken veel meer overzicht gekregen binnen onze rijschool administratie, zoals de uren, en een veel beter overzicht van de gegevens van de leerlingen. Het allerbelangrijkste een duidelijk beeld van alle betalingen en openstaande facturen. Met Dation hebben wij eindelijk dit overzicht, wat ons veel tijd en kosten scheelt! Wij raden Dation zeker aan voor elke rijschool die zijn administratie beter op orde wil hebben."

Ria Nederveen – Auto- en Motorrijschool Richard Veen – Veendam

"Dation was onze eerste ervaring met rijschoolsoftware en het is ons meteen goed bevallen."

“Wij hebben als beginnende rijschool in oktober 2009 de rijschoolsoftware van Dation in gebruik genomen. Dation was onze eerste ervaring met rijschoolsoftware en het is ons meteen goed bevallen.

Het op deze manier automatiseren van de administratie geeft heel veel rust. De cursusoverzichten, e-mails, facturen en wijzigingen, alles is terug te vinden en daardoor is Dation zeer inzichtelijk. Omdat je met Dation gestructureerd kan werken zorgt het ook voor tijdswinst, die tijd kunnen wij beter in andere zaken steken.

Ook achter de schermen wordt constant hard gewerkt aan verbeteringen en aanvullingen. Hierdoor levert Dation een steeds op markt toegesneden modern product.”

Arthur Smit, Art Smit Rijopleiding te Drachten

Maak Vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Dation!

Gratis afspraak
         

Met Dation Dashboard is onze planning 24 uur per dag en 7 dagen per week actueel en altijd inzichtelijk.

“Met Dation Dashboard is onze planning 24 uur per dag en 7 dagen per week actueel en altijd inzichtelijk. Hierdoor hebben wij binnen onze rijschool een helder overzicht van de bezetting en kunnen we snel vanaf kantoor leerlingen inplannen voor onze instructeurs, zonder risico op dubbele planning.”

Thom van Doorn – VDR Verkeersopleidingen – Hoofddorp

Ik heb een training op kantoor gevolgd en ben daardoor snel en goed op weg geholpen

“Sinds kort ben ik gestart met Dation en heb na enkele weken al een veel beter overzicht in mijn agenda en administratie. Ik heb een training op kantoor gevolgd en ben daardoor snel en goed op weg geholpen. Efficiënter werken met Dation geeft mij more Time to Drive!”

Denny Gabriel – Rijschool Time to Drive – Enschede

Maak Vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Dation!

Gratis afspraak
         

Voor ons is vooral het overzicht van betalingen en facturen erg duidelijk

“Sinds 2005 werken wij al met de software van Dation. Dation heeft ons goed ondersteund bij de gefaseerde invoering van de rijschool software en inmiddels plannen wij alle categorieën hierin. Voor ons is vooral het overzicht van betalingen en facturen erg duidelijk, lesgelden worden nooit meer vergeten en het financiële overzicht is zeer goed”

Dhr. van der Lek – Alblas Verkeersschool – Woerden

“Dankzij Dation Dashboard kan ik snel zien hoe de zaken er financieel voor staan.”

“Dankzij Dation Dashboard kan ik snel zien hoe de zaken er financieel voor staan en of de agenda’s van de instructeurs voldoende gevuld zijn. Bovendien kan ik makkelijk een eerste rijles inplannen voor een nieuwe leerling, zonder de instructeur te hoeven storen tijdens zijn rijles. De verdere lessen plant hij weer zelf in samen met de leerling en zijn door mij op kantoor actueel te volgen.”

Dhr. Catsburg – NXXT Verkeerscholen – Oude-Tonge

Maak Vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Dation!

Gratis afspraak
         

Via de tablet staan de lesauto altijd in contact met kantoor en kunnen we live de planning inzien en aanpassen

“Met de software van Dation beheren wij voor circa 20 instructeurs de planning en financiële administratie. Via de tablet staan de lesauto altijd in contact met kantoor en kunnen we live de planning inzien en aanpassen, zonder dat we hiervoor onderling hoeven te bellen en/of er kans is op dubbele planning. Ook is ons overzicht op de facturen en betalingen een stuk duidelijker geworden sinds we Dation Dashboard gebruiken.”

Wendy Wessels – Verkeersschool Snelweg – Haarlem