CBR TOP koppeling | Dation

CBR TOP koppeling

Een van de uitgangspunten van Dation is dat wij u willen helpen om uw overhead terug te dringen. Zo kunt u veel tij besparen door uw Dation Dashboard te koppelen aan uw CBR TOP account. Met deze koppeling worden uw examens (vrije capaciteit en geplande momenten), examenresultaten (score-formulieren) en tafelnummer + oproepkaarten gesynchroniseerd.

Zo is uw Dation agenda altijd synchroon aan uw CBR TOP examenmomenten en capaciteit. Doordat we de resultaten, oproepkaarten en scoreformulieren ook in uw Dation Dashboard toonbaar maken, heeft u alle relevante gegevens direct bij de hand, zonder deze in CBR TOP op te hoeven zoeken.

 

Wat kan ik verwachten?

Na het invullen van onderstaand formulier neemt Dation contact met u op om de mogelijkheden af te stemmen.
Na uw akkoord koppelen wij uw CBR TOP account in uw Dation Dashboard en stellen vervolgens de juiste TOP-codes in bij de examentypen die u aanbiedt. Zodra dit is ingesteld zullen we een test-synchronisatie draaien, waarna u vervolgens zelf verder kunt met de koppeling tussen Dation Dashboard en CBR TOP.

 

Kosten en opstarten

De CBR TOP koppeling is onderdeel van de basisversie ‘Dashboard’. De eenmalige kosten voor configuratie van de module hangen af van de grootte van uw rijschool (oa. aantal omgevingen, categorieën, examentypen, vestigingen e.d.) en kunt u opvragen via onderstaand contactformulier.

 

Informatie CBR TOP koppeling

 

CBR TOP koppeling