CBR TOP koppeling | Dation

CBR TOP koppeling

Een van de uitgangspunten van Dation is dat wij u willen helpen om uw overhead terug te dringen. Zo kunt u veel tijd besparen door uw Dation Dashboard te koppelen aan uw CBR TOP account. Met deze koppeling worden uw examens (vrije capaciteit en geplande momenten), examenresultaten (score-formulieren) en tafelnummer + oproepkaarten gesynchroniseerd.

 

Zo is uw Dation agenda altijd synchroon aan uw CBR TOP examenmomenten en capaciteit. Doordat we de resultaten, oproepkaarten en scoreformulieren ook in uw Dation Dashboard toonbaar maken, heeft u alle relevante gegevens direct bij de hand, zonder deze in CBR TOP op te hoeven zoeken.

 

Wat kan ik verwachten?

Na het invullen van onderstaand formulier neemt Dation contact met u op om de mogelijkheden af te stemmen.
Na uw akkoord koppelen wij uw CBR TOP account in uw Dation Dashboard en voeren de configuratie voor uw uit:

 

  • Koppelen van uw account en examencentra
  • CBR TOP codes koppelen aan uw pakketonderdele
  • Test synchronisatie uitvoeren
  • Oproepkaart(en) toevoegen in uw Beheer

 

Kosten en opstarten

De CBR TOP koppeling is onderdeel van de basisversie ‘Dashboard’, hierdoor zitten er geen extra maandelijkse kosten aan de CBR TOP koppeling. De eenmalige kosten voor configuratie van de module hangen af van de grootte van uw rijschool (oa. aantal omgevingen, categorieën, examentypen, vestigingen e.d.) en bespreken wij altijd vooraf met u. De koppeling is beschikbaar vanaf € 50,- eenmalig.

 

Informatie CBR TOP koppeling

 

CBR TOP koppeling