Dation website koppeling - koppel uw aanvragen direct aan Dation

Met de koppeling tussen uw website en Dation kunt u contact- en inschrijfformulieren aan elkaar koppelen. Elke aanvraag en inschrijving via uw website komt dan direct binnen in uw Dation Dashboard. Hierdoor kunt u deze aanvragen sneller opvolgen en bovendien hoeft u de persoonsgegevens van de aanvragen niet meer over te typen in Dation.

 

In het Beheer van uw Dashboard kunt zelf een contactformulier kiezen of samenstellen en uw huisstijl en persoonlijke voorkeuren verwerken. Vervolgens plakt u de code van het formulier op uw website (of wij doen dit voor u) en de koppeling is direct actief.

Video uitleg op website koppeling


 

Voordelen van werken met de websitekoppeling

  • Verhoog uw conversie, doordat u sneller uw aanmeldingen kunt beantwoorden en verzilveren
  • Bespaar tijd op de verwerking van nieuwe aanmeldingen die digitaal bij u binnenkomen
  • Optimaliseer het contact met potentiële nieuwe klanten door gebruik van handige e-mailsjablonen, SMS berichten en de CRM functionaliteit
  • Creëer een statistiek over uw conversie op de aanvragen, zodat u gericht kunt verbeteren op website en marketing.

 

Kosten websitekoppeling

De websitekoppeling is een standaard koppeling in Dation Professional. U heeft dus geen extra maandelijkse kosten op het gebruik van de websitekoppeling.

U kunt zelf uw contactformulier samenstellen en op uw website toevoegen, maar uiteraard kan de Dation supportdesk dit ook voor u verzorgen. Afhankelijk van de implementatie vragen wij een klein bedrag voor de configuratie op uw website. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloze analyse hierop.

 

Activeren websitekoppeling

Indien u gebruik wilt maken van de websitekoppeling, of eerst meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden en implementatie, kunt u contact opnemen met onze supportdesk via onderstaand formulier:

Informatie website koppeling