< Terug naar blogoverzicht

Na deze blog maak jij gebruik van de vorderingenkaart

De vorderingenkaart is niet alleen gemaakt om de vorderingen van je leerlingen bij te houden, maar heeft ook andere voordelen! Zo komt jouw rijschool professioneler over, heb je de vorderingen altijd in je zak en kan je de voortgang te alle tijden delen met je collega’s, leerlingen en ouders.

Altijd en overal inzicht voor ouders en leerlingen

Als je gebruik maakt van onze vorderingenkaart dan bied jij de optimale en transparant mogelijke service aan je leerlingen en hun ouders. Zodra je de voortgang van een leerling invoert in Dation is deze ook direct zichtbaar in de RijbewijsApp. De leerling en zijn ouder(s) zijn dan direct op de hoogte van de gemaakte ontwikkeling(en). Dit zorgt ervoor dat zowel ouders, als leerlingen te alle tijden betrokken zijn bij de rijopleiding.

RijbewijApp vorderingenkaart

Huiswerk makes a dream work

Ging bijvoorbeeld koppelen niet goed de afgelopen rijles? Je kan dit eenvoudig in de vorderingenkaart markeren als huiswerk. Geef de leerling mee waar hij zich de volgende les goed op moet voorbereiden en jij weet zelf de volgende les precies waar je gebleven bent en waar je mee verder moet.

Ook met meerdere instructeurs: altijd inzicht in de vorderingen

Rijdt de leerling bij meerdere instructeurs? Of is er is een instructeur ziek of op vakantie? Doordat je de vorderingenkaart digitaal in Dation hebt staan is deze eenvoudig onderling te delen tussen instructeurs. Zo hebben je collega’s snel een overzicht van de rijopleiding van al je leerlingen.

Autoriteit en professionaliteit

Jij bent de autoriteit en professional op het gebied van verkeer. Het komt natuurlijk vele malen professioneler over als jij jouw leerlingen en ouders hun persoonlijke vorderingen toont op een tablet met een strak vormgegeven vorderingenkaart, in plaats van een (verkreukelde en met koffievlekken bedekte) papieren versie.

Mocht vader of moeder bij je aankloppen waarom zoonlief nog niet op examen mag, dan kun je dit eenvoudig onderbouwen met de digitale vorderingenkaart en met de ouders delen.

Altijd de vorderingen in je zak

Nooit meer de vorderingenkaarten ergens verfrommeld onder je stoel of op de achterbank. Met onze vorderingenkaart heb je de voortgang van al je leerlingen altijd realtime beschikbaar.

Wil je ook werken met onze vernieuwde gratis vorderingenkaart? Lees dan hier in onze kennisbank hoe je deze aanmaakt voor je leerlingen.

Kennisbank

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact op met Dation support.