De complete Rijlesplanner®

Haal meer uit je tijd, geld en je cursisten.

31 dagen gratis proefrijden

Dation Dashboard

31 dagen gratis

Met Dation starten kost je niks. Je kunt 31 dagen lang gratis proefrijden met Dation Dashboard. Wij geven je zelfs een gratis starttraining en bieden onze volledige support. Zo kun je rustig proefrijden en heb je de tijd om te kijken welk pakket bij je past.

Probeer Dation gratis

Dation Dashboard

€ 57,50

Alles dat je als rijschool nodig hebt, waaronder
✔ agenda
✔ planning
✔ lestegoeden
✔ facturatie
✔ kasboek voor je betalingen
✔ Rijbewijs App.

Dation Dashboard is uit te breiden met koppelingen zoals SMS, iDeal en CBR TOP. Zonder dat je maandbedrag verandert.

Nu aanmelden

Dation Dashboard

Premium

Voor rijscholen die maximaal willen profiteren van alle mogelijkheden en het comfort van krachtige koppelingen. De Premium versie van Dation Dashboard bevat standaard en op maat add ons, zoals de totale integratie met je boekhouding en je website. Binnen Premium is het tevens mogelijk beroepsopleidingen en cursussen te beheren, voor rijscholen die zakelijke klanten bedienen.

Maak een afspraak

Starters genieten van extra voordeel

Start je een nieuwe rijschool, dan heeft Dation een onwaarschijnlijk voordelig aanbod voor je; vol extra voordelen, kennissessies en kortingen die kunnen oplopen tot € 500,-. Bel of mail ons en informeer naar de mogelijkheden.

085 – 20 85 205 | info@dation.nl

Contact opnemen

Zakelijke klanten kiezen voor Dation

Speciaal voor transportbedrijven en zakelijke klanten met meerdere chauffeurs bieden we oplossingen voor het beheren van beroeps- en herhalingsopleidingen zoals VCA, Code 95, EHBO en HNR (en nog 296 mogelijke opleidingen). Dation Dashboard biedt inzicht in alle verplichte cursussen en ziet je klant direct welke medewerker welke herhalingstrajecten moet doen. Daarmee blijven zij up-to-date en worden boetes voorkomen. Dation geeft je inzicht en rust.

Contact opnemen

Waarom rijscholen voor Dation kiezen

Dation Dashboard is sinds jaar en dag marktleider en kan zich met recht Dé Rijlesplanner noemen. Dation biedt de meest complete software en service voor rijscholen en de instructeurs. Voor ons staat bereikbaarheid een service voorop, in alles.

 

De kwaliteit en bereikbaarheid van onze service blijkt voor onze klanten de belangrijkste reden om Dation aan te bevelen. Wij hebben maar één doel; dat jij met plezier en zorgeloos je rijlessen kunt geven.

Plan je gedachten met Dation

Binnen 10 seconden je planning rond

Super snel nieuwe afspraken plannen en beschikbare momenten vinden.Alle agenda’s lopen altijd synchroon tussen de lesauto('s) en kantoor.

Lestegoed direct op orde

Jij plant je afspraak en wij verwerken dit direct in de tegoeden van je leerling, hierdoor kom jij achteraf nooit meer voor verrassingen te staan.

Altijd een afspraakbevestiging

Elke afspraak wordt automatisch per e-mail en de leerling-app bevestigd aan de leerling en zijn ouders.

Koppel je agenda aan CBR TOP

Met de koppeling tussen Dation en CBR TOP staan alle examenmomenten in de juiste agenda van al je instructeurs.

Administratie zonder gedoe

Factureren was nog nooit zó makkelijk

Dation zet je facturen automatisch klaar. Jij hoeft niet na te denken over de factuurnummers en BTW bedragen. Er wordt nooit een les vergeten, want wij doen het rekenwerk voor je.

Professionele uitstraling

Ons designteam zorgt er voor dat jouw huisstijl en briefpapier perfect worden verwerkt zodat je goed voor de dag komt.

Verzend facturen op jouw wijze

Printen, versturen per post of toch liever per e-mail? Alle deze opties met één druk op de knop beschikbaar en geregeld.

Betrek leerling en ouder in de rijopleiding

Professionele app voor leerling en ouder

Je leerlingen krijgen automatisch toegang tot de gratis RijbewijsApp. Deze app is voorzien van jouw logo en huisstijl.

Altijd de afspraak in je zak

Minder whatsapp, geen papieren afspraakkaartje, altijd en overal heeft de leerling inzage in zijn planning, financiën en voortgang.

Minder lesuitval

30 minuten voor aanvang van de rijles krijgt de leerling een reminder van zijn afspraak, zodat ze op tijd klaar staan. Dit is aan te vullen met SMS reminders.

Werk eenvoudig en overzichtelijk vanuit de lesauto

Mobiele versie voor de instructeur

Bekijk je planing, maak nieuwe afspraken en beheer de instructiekaart gemakkelijk vanuit je lesauto op je tablet of smartphone. Alle agenda’s lopen altijd synchroon tussen de lesauto('s) en kantoor.

Laat ons jouw dagstaten afhandelen

Je papieren dagstaten kunnen de deur uit, Dation verwerkt alle deze gegevens automatisch zodat jij altijd up-to-date bent

Nooit meer onderling bellen over de planning

Doordat de centrale agenda op kantoor en de losse agenda('s) van instructeur(s) synchroon lopen, heb je nooit meer een dubbele planning en altijd inzage in de bezetting en vrije momenten.