Probeer Dation nu 31 dagen gratis!

Ontdek zelf de voordelen van de rijschoolsoftware van Dation! Regel je planning, administratie en facturatie eenvoudig in één systeem en start je gratis proefperiode vandaag!

[]
1 Step 1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Een vaste prijs
met gratis extra's

Dation Dashboard is ontwikkeld samen met rijscholen. Daardoor bieden we de meest optimale mogelijkheden en koppelingen voor professionele rijscholen. Dation Dashboard heeft een vaste prijs en is naar wens uit te breiden met koppelingen zoals SMS, iDeal en CBR TOP. Zonder dat je maandbedrag verandert.

31 dagen
gratis proefrijden

Dation Dashboard proberen is altijd gratis. Zonder verplichtingen. We helpen je bij iedere stap. Vanaf de eerste introductie (wij geven ook 's avonds!  je graag een online demo) de installatie of overstap. Totdat jij tevreden bent. Ben je starter? Dan bieden we extra voordeel en korting die kunnen oplopen tot €500,-.

Altijd bereikbaar
zoals jij dat wilt

Ons ervaren en betrokken supportteam staat altijd voor je klaar. Wij ondersteunen je bij al je vragen en verzoeken via telefoon, e-mail, whatsapp, chat en via de uitgebreide online kennisbank. Ook verzorgen we met grote regelmaat smart café's en cursussen in het hele land.

Werk eenvoudig en overzichtelijk vanuit de lesauto

Mobiele versie voor instructeurs
Met je tablet of smartphone bekijk je je planning, maak je nieuwe afspraken en beheer je makkelijk de instructiekaarten.

 

Je papieren agenda kan de deur uit
Dation verwerkt alle dagstaten automatisch. Zo ben je altijd up-to-date.

 

Onderling bellen is verleden tijd
Alle agenda’s lopen altijd synchroon tussen de lesauto('s) en kantoor. Zo heb je nooit meer een dubbele planning en altijd inzage in de bezetting en vrije momenten.

 

hand rijbewijsapp

Leerlingen en ouders altijd op de hoogte

Professionele app voor leerling en ouder
Je leerlingen krijgen automatisch toegang tot de gratis RijbewijsApp. Deze app is voorzien van jouw logo en huisstijl.

 

Altijd de afspraken bij je
De leerling heeft altijd de planning, financiën en voortgang bij zich. Geen fysieke afsprakenkaart en hoop Whats-appjes minder.

 

Minder lesuitval
30 minuten voor aanvang van de rijles krijgt de leerling een reminder van zijn afspraak, zodat ze op tijd klaar staan. Dit is aan te vullen met SMS reminders.

 

Gratis online demo

We geven je graag een online demonstratie van Dation Dashboard. Onze startcoaches staan voor je klaar. Kijk ontspannen mee vanachter je computer of tablet. Wij nemen je stap voor stap mee.Totdat jij tevreden bent.

Plan jouw online demo

Met het grootste gemak
factureren en administreren.

Of je leerlingen vooruit, achteraf, in termijnen of met iDEAL betalen, Dation maakt het je makkelijk. Je administratie en resultaten in een oogopslag. Met de slimme statistieken en rapporten zorgen we dat jij je rijschool succesvol kunt sturen. Met de koppelingen van jouw website en de koppelingen met CBR en jouw boekhoudpakket bespaar je tijd. Veel tijd. Tijd die je nu nuttig kunt besteden aan het werven van nieuwe klanten en het versterken van je team.

Dation Administratie

Start nu met het gebruik van Dation

En ontdek zelf waarom 3.750 instructeurs je voorgingen.