Impressie opening Dation Technology Penthouse | Dation

Impressie opening Dation Technology Penthouse

Vrijdag 10 juni hebben wij samen met vele rijscholen en partners uit de mobiliteitsbranche onze Dation Technology Penthouse te Hengelo geopend. Ruim 150 bezoekers, de lancering van ons nieuwe product TRIPPR en een ontzettend leuke netwerkborrel! Bekijk hier een impressie van de dag.

Onze missie

In de afgelopen jaren is Dation uitgegroeid tot marktleider in de rijschoolbranche. Centraal bij ons staat dat wij de waarde van uw rijles willen vergroten. Dit doen wij enerzijds door de overhead rondom de rijlessen terug te dringen en anderzijds door een hogere lesprijs te realiseren door de leerling en ouder een betere service en dienst te bieden.

Samen voor verkeersveiligheid

Tijdens de opening hebben wij ons nieuwe product TRIPPR gelanceerd, waarmee wij samen met de rijschoolbranche de verkeersveiligheid onder beginnend bestuurders willen bevorderen. Met onze plug&play stick voor in de auto wordt het rijgedrag van de beginnend bestuurder gemeten en volgt hier een rapport uit met sterke punten en aandachtsgebieden. De rijschool, die hierin als coach optreedt, kan inspelen op deze aandachtsgebieden met opfris-lessen en adviesgesprekken. Zuiniger en veiliger rijgedrag, daar staan wij voor!

Sfeerimpressie van de opening