Leerling Portaal | Dation

Het leerling portaal is een digitale omgeving waar leerlingen en ouders op kunnen inloggen. Op het leerling portaal kan de leerling bekijken hoeveel rijlessen hij nog tegoed heeft in het lespakket en wanneer zijn rijlessen gepland staan.

Ook kunnen leerlingen en ouders snel inzien welke facturen er zijn en wat de betalingsstatus is van iedere factuur. Wanneer er openstaande facturen zijn kunnen deze eenvoudig via iDEAL wordt voldaan.

Dation Leerling PortaalBovendien kan de leerling zijn digitale vorderingenkaart raadplegen. Hiermee kan een leerling snel zien wat de scores per onderdeel per les zijn en hoe snel de vorderingen verlopen.

Daarnaast is dit een vorm van transparantie naar ouders en bijzonder handig om te onderbouwen waarom u de leerling nog niet op een examen inschrijft.

U kunt zelfs uw omzet vergroten via het leerling portaal door online theorie aan te bieden aan uw leerlingen. De leerling kan via het portaal eenvoudig theoriemateriaal van VekaBest en Rijschoolservice (Smit) aanschaffen.

Eventuele boeken en cd’s worden naar de leerling toegezonden. Per verkoop ontvangt u een provisie van de theorieleverancier. Hierdoor ontvangt een leerling altijd actuele theoriematerialen en kunt u deze aanbieden zonder dat u een voorraad hoeft in te kopen.

Dation Rijschool Software voor Social Media ManagementOok kan de leerling eenvoudig en snel met zijn vrienden laten weten hoe leuk het is om bij uw rijschool les te hebben. Dit gaat middels de social media koppeling en tell-a-friend email. Er wordt automatisch bijgehouden hoeveel mensen klikken naar uw persoonlijke langdingspagina en hoeveel extra aanmeldingen u dit oplevert.

Alle mogelijkheden van het Leerling Portaal:

  • Eigen gegevens, vorderingenkaart en geplande rijlessen online inzien.
  • Inzage in facturen, betalingen en het openstaande saldo van zichzelf.
  • Openstaande facturen snel betalen via iDEAL.

 

  • Eenvoudig berichten delen via socal media.
  • Leerling geeft online akkoord op uw lesvoorwaarden.
  • Leerling vult online de Eigen Verklaring in.
  • Optioneel kan de leerling zelf plannen en annuleren in uw agenda

 

Aanvullende opties:

  • Koppeling met social media; automatisch berichten versturen en aanvragen genereren
  • Koppeling iDEAL; sneller uitstaande bedragen op rekening binnen
  • Koppeling met theorieleveranciers; uw leerling besteld eenvoudig online theorie!

Maak Vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Dation!

Gratis afspraak

 

 

 

 

 

"Michael Sonderman - Verkeersschool Bosch - Veenstra - Hilversum"

"Sinds ik gebruik maak van iDeal koppeling binnen Dation Dashboard en het leerling portaal gaat 30% van mijn betalingen via iDeal. Transacties zijn meteen verwerkt. Afletteren in de boekhouding gaat sneller. En: ik ontvang mijn geld eerder omdat betalen eenvoudiger is!"

"Ik ontvang mijn geld eerder omdat betalen eenvoudiger is!"

 

 

Zien wat er nog meer mogelijk is? Bekijk de module Rijschool Administratie en Planning of Rapportages en Koppelingen en ontdek het zelf!