Dation journaal 6 april 2017 - incassokosten op facturen tonen
Loading Map....
Dation journaal (Incassokosten)
Soort training: Webinar
Titel training: Dation journaal (Incassokosten)
Datum: 06-04-2017
Tijd: 16:00 tot 16:30
Locatie: Dation hoofdkantoor
Kosten per deelnemer: €0,00
Beschikbare plaatsen: 50/50
 

Dation journaal 06 april 2017

Elke twee weken geeft Dation online een Dation journaal. Tijdens deze 30 minuten durende demonstratie krijgt u uitleg op de nieuwe functies die in uw Dashboard worden geupdate. u heeft als eerste een uitleg op, zodat u goed weet wat er in uw Dashboard wordt verbeterd en uitgebreid. Bovendien kunt u tijdens het dation journaal via de chat uw vragen stellen, die dan direct in het journaal behandeld worden door onze supportmedewerkers.

 

Onderwerp Dation journaal 6 april

In dit Dation journaal geven wij u een uitleg op de update ‘Incassokosten tonen op uw facturen’. Meer informatie over de regels en de mogelijkheden rondom incassokosten vermelden vindt u op onze kennisbank.

Tijdens dit journaal demonstreren wij aan u hoe u deze kosten kunt activeren, instellen en tonen op uw facturen. Tevens verduidelijken wij de regelgeving en ons advies hoe hier mee om te gaan.
Na afloop van het Dation journaal krijgt u per e-mail een hand-out met de besproken onderwerpen en de werking er van.

 

Aanmelden

Het Dation journaal wordt online gegeven. U kunt dus via uw computer meekijken en luisteren naar de demonstratie en uitleg. Vlak voor het journaal geven wij u de link waarop u het journaal kunt bijwonen. Meld u hieronder aan om deze link per e-mail te ontvangen en deel te nemen aan het gratis Dation journaal.

 

Boekingen zijn gesloten voor dit evenement.