Dation journaal 20 april 2017 - tweede herinnering versturen
Loading Map....
Dation journaal (tweede herinnering)
Soort training: Webinar
Titel training: Dation journaal (tweede herinnering)
Datum: 20-04-2017
Tijd: 16:00 tot 16:30
Locatie: Dation hoofdkantoor
Kosten per deelnemer: €0,00
Beschikbare plaatsen: 0/0
 

Dation journaal 20 april 2017

Elke twee weken geeft Dation online een Dation journaal. Tijdens deze 30 minuten durende demonstratie krijgt u uitleg op de nieuwe functies die in uw Dashboard worden geupdate. u heeft als eerste een uitleg op, zodat u goed weet wat er in uw Dashboard wordt verbeterd en uitgebreid. Bovendien kunt u tijdens het dation journaal via de chat uw vragen stellen, die dan direct in het journaal behandeld worden door onze supportmedewerkers.

Onderwerp Dation journaal 20 april

In dit Dation journaal geven wij u een uitleg op de update ‘Tweede herinneringen versturen’ en enkele verbeteringen in de financiele onderdelen van uw Dashboard.

Tijdens dit journaal demonstreren wij aan u hoe u de tweede herinnering voor facturen kunt instellen en gebruiken binnen uw facturatieproces. Bovendien krijgt u enkele tips en trucs over het werken en zoeken op factuurstatus en verloopdata van facturen.
Na afloop van het Dation journaal krijgt u per e-mail een hand-out met de besproken onderwerpen en de werking er van.

Aanmelden

Het Dation journaal wordt online gegeven. U kunt dus via uw computer meekijken en luisteren naar de demonstratie en uitleg. Vlak voor het journaal geven wij u de link waarop u het journaal kunt bijwonen. Meld u hieronder aan om deze link per e-mail te ontvangen en deel te nemen aan het gratis Dation journaal.