Uw Rijschool | Dation
Ontdek Binnen 2 Minuten wat Onze Rijschool Software voor Uw Rijschool Kan Betekenen

Ongeacht de grootte van uw rijschool bent u met onze rijschool administratie software in één keer van

al uw rijschool administratie zorgen af. De exacte problemen die worden opgelost, frustraties die u voortaan niet

meer heeft en voordelen die voor uw rijschool gelden komen tot uiting wanneer u hieronder een selectie maakt.

Administratie Software voor Rijscholen van ieder formaat

Zelfstandige rijscholen

1-2 instructeurs

Alle planning en administratie van uw rijschool eenvoudig invoeren, automatisch verwerkt en altijd toegankelijk.

Ontdek alle Mogelijkheden…

Middelgrote rijscholen

2-10 instructeurs

Eenvoudig digitaal plannen, automatisch administratie verwerken en diverse rapportages uitdraaien voor uw (franchise) rijschool.


Ontdek alle Mogelijkheden…

Grote rijscholen

10+ instructeurs

Eenvoudig digitaal plannen, automatisch administratie verwerken en inzicht in de prestaties van uw rijschool vestigingen, instructeurs, leerlingen en meer.


Ontdek alle Mogelijkheden…

De Voordelen van Dation

 • Fulltime Helpdesk
  Iedere dag staan er 2 helpdesk medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te helpen met uw software en eventuele problemen op te lossen. Alle e-mails worden beantwoord en alle telefoontjes beantwoord, gegarandeerd. Ook kunt u bij de helpdesk ideeën aandragen om de software te verbeteren of een stuk maatwerk aan te vragen.
 • 10 Jaar Ervaring
  Wij zijn niet nieuw in de rijschoolbranche. Al 10 jaar ontwikkelen, testen, implementeren en bespreken we onze software. Na 10 jaar zijn alle kinderziektes achter ons en hebben we een betrouwbare en hardwerkende groep medewerkers en klanten om ons heen verzameld. En we zijn nog lang niet klaar! U kunt op ons bouwen voor de komende 10 jaar.
 • Deskundig Personeel
  Onze helpdeskmedewerkers, programmeurs en vertegenwoordigers zijn intensief getraind en hebben jaren ervaring met alle typen rijscholen. Door de kennis en ervaring van deze 15 mensen te bundelen zijn we zeer goed geworden in het oplossen van problemen. Wij kunnen u gericht helpen, omdat we u begrijpen.
 • Flexibele Prijzen
  Alleen betalen voor wat u echt gebruikt. Dat is onze filosofie. Daarom zijn onze prijzen zeer flexibel. Zo betaald u niet automatisch voor al onze software. U kiest 1 of meerdere modules uit die u wilt gebruiken. Daarna wordt aan de hand van het aantal uur dat een rij instructeur werkt een vergoeding over deze modules berekent. U betaald dus echt alleen voor wat u gebruikt en geen cent meer!