Zelfstandige rijscholen | Dation

Rijschool Software voor zelfstandige rijscholenAls zelfstandige rijschool is het bijhouden van uw administratie tijdrovend en foutgevoelig. Als rij instructeur heeft u 20 leerlingen (of meer) die allemaal één of meerdere lespakketten afnemen, voor verschillende prijzen. Om over het plannen van alle rijlessen en bijhouden van de vorderingen nog maar te zwijgen.

 

De betalingen zijn ook altijd anders. Soms worden de facturen betaald door de ouders, soms door de leerling zelf. De ene keer wordt er per les afgerekend, de andere keer alles in één betaling. Soms wordt er contant afgerekend, soms per overboeking en meestal een mix van beide.

 

Daar komt de facturen administratie nog bij. Het opstellen en verzenden van een factuur, het controleren en verwerken van alle betalingen en het versturen van herinneringen. Alles bij elkaar lijkt uw rijschool administratie soms wel een monster wat al uw vrije zondagen opslokt. Ooow en dan zit u ook nog vaak 40 uur per week in de auto rijlessen te geven!

 

Bespaar Tijd, Geld en Frustratie met Dation Rijschool Administratie Software

 

Met de digitale rijles agenda en digitale rijschool administratie software zijn alle zorgen over planning en administratie van de baan!

dation_rijschool_1-2_11.jpg
 

 

Efficient werken

Terwijl u rijles geeft kunt u uw planning met een paar simpele klikken bijwerken, het leerling saldo bekijken en de meeste administratieve zaken afhandelen. Bijvoorbeeld het toewijzen van een nieuw lespakket. De factuur hiervan wordt automatisch verstuurd. Wanneer u uit de auto stapt bent u klaar met werken! Betalingen zijn verwerkt, uren geregistreerd en de kilometerstand is opgemaakt. Nooit meer op zondag administratie bijwerken!

dation_rijschool_1-2_1
 

 

Simpel Plannen

De digitale rijles agenda zorgt voor een overzichtelijke planning per dag, week of leerling. Via uw smartphone, tablet of laptop voegt u met een paar simpele klikken een rijles toe, veranderd deze of verwijderd hem compleet. De leerling wordt direct op de hoogte gesteld via een automatisch verzonden e-mail met de nieuwe planning.

dation_rijschool_1-2_18.jpg
 

 

Eenvoudige Administratie

Papierwerk is verleden tijd. De veranderingen die u aanbrengt in uw digitale rijles agenda worden direct doorgezet naar uw digitale rijschool administratie. Hiermee worden vele foutgevoelige handelingen automatisch uitgevoerd. Ook wordt administratie als maandomzet en BTW aangifte automatisch klaargezet of de informatie wordt doorgestuurd naar uw boekhoudprogramma.

dation_rijschool_1-2_21.jpg
 

 

Verhoogde Rijschool Omzet

U kunt uw leerlingen vele extra’s bieden als rijschool. Zo ontvangen uw leerlingen automatisch een bevestiging van de geplande rijlessen, ouders de facturen en beide worden op de hoogte gehouden van de vorderingen. Hierdoor verminderd u het aantal gemiste lessen, omdat uw leerling het vergeten is en zijn zowel leerling als ouders meer tevreden. Dat is het soort mond-op-mond reclame wat omzet oplevert!

dation_rijschool_1-2_23.jpg
 

 

Bespaar op Boekhoudkosten

Uw boekhouder hoeft minder te doen om uw belastingaangifte te realiseren. Uw administratie is automatisch verwerkt en alle informatie direct doorgezet naar het gekoppelde boekhoudprogramma. Bij twijfels kan uw boekhouder uw digitale administratie eenvoudig nalopen. Dat bespaart zowel u als uw boekhouder veel tijd en daarmee geld.

Maak Vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Dation!

Gratis afspraak

 

 

 

 

 

"Denny Gabriel - Rijschool Time to Drive - Enschede"

"Sinds kort ben ik gestart met Dation en heb na enkele weken al een veel beter overzicht in mijn agenda en administratie. Ik heb een training op kantoor gevolgd en ben daardoor snel en goed op weg geholpen. Efficiënter werken met Dation geeft mij more Time to Drive!"

Ik heb een training op kantoor gevolgd en ben daardoor snel en goed op weg geholpen

 

600 Rijscholen In Nederland en Belgie gebruiken Dation

 

Vragen van Zelfstandige Rijscholen over Dation Software

 

Hoe werkt het overstappen op Dation software? Hoelang duurt het om aan de slag te kunnen?

Afgestemd op uw wensen en eigen planning, kunnen we u binnen enkele dagen laten starten met de software. De eerste dat u inlogt staan uw prijzen, pakketten en producten al geconfigureerd, zodat u direct kunt gaan plannen en factureren. Wel moet u uw huidige leerlingenbestand correct overzetten, hiervoor kunnen we zaken importeren en hebben we handige tools om uw lopende leerlingen precies aan te laten sluiten op uw huidige administratie.

 

Werkt de software op mijn telefoon/tablet?

Ja de mobiele app van Dation werkt op alle telefoons en tablets die verbonden zijn met internet (apple, android, windows)

 

Ik ben niet zo technisch aangelegd, hoe moeilijk is het om het Dation programma te gebruiken?

Dation is zeer gebruiksvriendelijk ingericht, zo kunt u vrijwel elke handeling binnen 3 klikken uitvoeren. Bovendien staat onze helpdesk dagelijks klaar om u te ondersteunen bij uw vragen en krijgt u goede begeleiding, bijvoorbeeld via een workshop op maat, tijdens uw opstartperiode. Zo kunnen we u garanderen dat u altijd de begeleiding krijgt die u nodig heeft.

 

Ik wil graag meer uitleg over bepaalde onderdelen, kan ik hier een training in krijgen?

Dation biedt de mogelijkheid om trainingen op maat te geven voor uw rijschool. U kunt hiervoor bij ons op kantoor langskomen of wij komen naar u toe. Afhankelijk van de duur van de training, vragen wij hier wel een vergoeding voor. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

Maak Vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Dation!

Gratis afspraak