Website koppeling via API | Dation

Koppel uw website contactformulier(en)

Vindt u het ook zonde van uw tijd om aanvragen van uw website over te typen in uw Dashboard? Maak dan gebruik onze geavanceerde website koppeling. Hiermee koppelt u uw contactformulier(en) van uw website aan uw Dation Dashboard. Voor deze koppeling maken wij gebruik van een geavanceerde ‘API’ waarmee u zelf de inhoud van het formulier en de lay-out er van bepaalt.

 

Geen statische frames of basisformulier, maar een uitgebreide mogelijkheid om uw web-formulieren volledig flexibel en in uw huisstijl te koppelen aan Dation Dashboard. Bovendien staat de technische documentatie voor uw website-developer al klaar op onze Developer pagina.

 

Aanvragen die via de website koppeling in uw Dashboard verschijnen zijn niet direct een leerling; de aanvragen komen binnen als ‘lead’. Indien deze ‘lead’ daadwerkelijk klant wordt kunt u deze ‘converteren’ naar een echte leerling en verdergaan met plannen en factureren. Zo meet u automatisch uw conversie. Bovendien kunt u via onze koppeling campagnes identificeren en zo de ROI en conversie op diverse contactformulieren, landing pages en marketingcampagnes herleiden met hulp van onze rapporten.

 

Wat kan ik verwachten?

Uw website-developer kan uit de voeten met onze handige technische documentatie die te vinden is op  Het enige dat u nodig heeft is een unieke ‘API-sleutel’, waarmee uw website en uw Dashboard veilig en versleuteld aan elkaar worden verbonden.

Uw website-developer kan vervolgens zelf uit de voeten met de ‘API-sleutel’ + de technische documentatie over de werking en implementatie van de API.

 

Kosten en opstarten

Het enige dat u nodig hebt is uw unieke ‘API-sleutel’. Deze is aan te vragen bij onze supportdesk. Na uw akkoord versturen wij u uw unieke ‘API-sleutel’ + de technische documentatie die u vervolgens aan uw website-developer kunt doorsturen.

Voor gebruik van de ‘Website koppeling’ heeft u de module ‘Advance’ nodig. De eenmalige kosten voor de ‘API sleutel’ zijn afhankelijk van het volume aanvragen en contactpagina’s die u gaat gebruiken.

 

Aanvragen en meer informatie:

Informatie website koppeling