Werken bij Dation | Dation

Werken bij Dation

Zin om bij een jong, innovatief bedrijf te werken? Veel leren? Veel verantwoordelijkheid? Veel vrijheid? Dation zoekt enthousiaste mensen om samen met ons team het leven van onze klanten leuker te maken!

 

App Developer (Android / iOS)

Als App Developer bij Dation houd je je bezig met de implementatie van productvernieuwingen, toegespitst op mobiele applicaties. Je zult betrokken worden in alle stappen van het development proces, van specificatie tot ontwikkeling, testen en onderhoud. Je werkt met slimme mensen in een klein development team om de software van Dation te optimaliseren. Je hebt uitgebreide programmeerervaring en bent in staat om snel bij te leren.

Klik hier voor meer informatie over deze vacature

 

Software Developer

Als Software Developer bij Dation houd je je bezig met de implementatie van productvernieuwingen. Je zult betrokken worden in alle stappen van het development proces, van specificatie tot ontwikkeling, testen en onderhoud. Je werkt met slimme mensen in een klein development team om de software van Dation te optimaliseren. Je hebt uitgebreide programmeer-ervaring en bent in staat om snel bij te leren.

Klik hier voor meer informatie over de vacature Software Engineer

 

 

Stages / Afstudeeropdrachten

Bij Dation zijn wij altijd op zoek naar jong talent en willen graag bijdragen aan de ontwikkeling van de toekomst. Ben jij op zoek naar een stageplek bij een jong en dynamisch bedrijf en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Neem dan gerust contact met ons op! Als stagiair of afstudeerder krijg je prima begeleiding door ervaren begeleiders, draai je mee als volwaardig lid van het team, krijg je een fijne werkplek en kun je meedoen met onze gezellige lunches en epische teamactiviteiten!

 

Staat jouw opdracht er niet bij? Neem contact met ons op. Voor talent hebben wij altijd plek!

 

Communicatie Koning(in)

Klantcontact en communicatie met onze doelgroep is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Heb jij een goede kijk op zaken als customer care, nieuwsbrieven, social media en social marketing, lead nurturing campagnes en goede ideeën over de beste tooling en processen om dit te faciliteren? Breng jouw kennis dan naar een hoger niveau en breng in de praktijk wat je leert en hebt geleerd over deze onderwerpen tijdens een stage waarin je onze communicatie naar een 10+ tilt.

 

Graphics Wizard

Je volgt een MBO of HBO studie waarbij Photoshop, InDesign en Illustrator hoog in het vaandel staan en wilt je skills graag in de praktijk brengen en ervaring opdoen met een echt development team. Leer in je stage alles wat er te leren valt over de link tussen User Experience en de User Interface. Samen met jou bedenken we een geschikte stageopdracht in de vorm van een project, waarin je daadwerkelijk meedraait in ons development team.

Voor MBO studenten is het verplicht om eerst goedkeuring te vragen om te werken met een development team, in plaats van een team van grafische designers.

 

Front-end Genie

Help ons innoveren in cutting-edge front-end development tools zoals Bower en Grunt, het converteren van oudere pagina’s naar top of the shelf kwaliteit en verbeter gebruikerservaringen voor echte klanten. Laat je uitdagen door ons development team en daag ons uit om buitengewone kwaliteit te leveren en ervaringen op te doen.
Voor deze stageplek zijn zekere basis-skills in HTML, CSS en Javascript vereist.

 

 

Stageplaats regelen?

Mail naar info@dation.nl of bel ons op 085-2085205. Je bent van harte welkom op ons kantoor te Hengelo voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek!