< Terug naar blogoverzicht

WhatsAppen met Dolf, Nienke, Chris of Jelmer

We maken het nog makkelijker ons je vragen en verzoeken te vertellen. Want vanaf vandaag kunnen jullie naast bellen, chatten en social media ook via WhatsApp in contact komen met Dolf, Nienke, Jan-Willem, Jelmer of Chris! Zet ons Whatsapp-nummer in je contacten.

WhatsApp is een van de dingen die wij hebben doorgevoerd om het voor gebruikers makkelijker en sneller te maken om met ons in contact te zijn.

Luisteren naar jullie, dat doen we graag. Recent hebben we een kort experiment uitgezet via onze social kanalen. Daaruit bleek dat 100% van de respondenten er positief tegenover staat als wij met WhatsApp gaan communiceren. Dus daar hoefden we niet lang over na te denken.

Privacy vinden we bij Dation een belangrijk thema. WhatsApp heeft sinds 2016 end-to-end encryptie doorgevoerd. Dat wil zeggen dat niemand anders dan de gebruikers van het app-gesprek de inhoud kunnen lezen.

Dus zit je in je lesauto of achter het bureau en heb je een supportvraag, stuur ons dan een appje. We zullen je zo snel mogelijk van een passend antwoord voorzien.


Stuur ons een Appje!