< Terug naar blogoverzicht

Gaat het ook zo goed met jouw verkeersschool? Voor iedere geslaagde leerling staan er twee klaar om te beginnen, je instructeurs draaien overuren en aan omzet geen gebrek.

Maar zitten er bij jou ook te weinig uren in een week? Lees dan hier waarom je tijd moet besparen met je verkeersschool! 

1. In het weekend weer tijd voor je hobby’s en gezin

Wanneer is de laatste keer dat jij echt hebt genoten van je weekend? Er bestaat meer in het leven dan 60 uur in de week werken en druk zijn met je administratie in Excel en plannen in je Google-agenda.

2. Hou zeeën aan tijd over en tel je rijlessen en tegoeden automatisch

Tel je alle tegoeden en lessen per pakket nog steeds handmatig? Dan wordt het écht tijd dat je dit proces gaat automatiseren. Stop met je Excel-bestand en lessen tellen op de instructiekaart! Rijschoolsoftware telt alle rijlessen en tegoeden automatisch en is bovendien waterdicht! Dit zorgt al snel voor 2 á 3 uur besparing, iedere week!

3. Handmatig factureren is zóóó 1998

Alle tijd die je kwijt bent aan het maken van facturen in je Word, of die onhandige Excel sjablonen.. Word je er ook zo moe van? Maak een einde aan je handmatige facturatie en start met automatiseren! Geen telfouten, geen formules, een betere lay-out en je bespaart vooral iedere maand uren tijd achter je laptop!

4. Nooit meer zelf WhatsAppen, mailen en bellen over de planning

Bespaar tijd door alle communicatie met je leerlingen te automatiseren. Bevestigingen en herinneringen over de planning stel je automatisch in via e-mail, app, sms en push berichten. Je hebt minder lesuitval en bespaart kostbare tijd. Een win-win situatie!

Meer weten over hoe je tijd kan besparen met je verkeersschool? Laat hier je gegevens achter en ontvang de blog ‘Hoe je uren tijd bespaart als je werkt met rijschoolsoftware’ in je inbox.

Uren tijd besparen