3.950 collega’s gingen je voor

Rijschoolhouders en instructeurs uit alle windstreken,
met verschillende rijscholen in omvang en aanpak
delen graag hun ervaringen met je.

Gebruikers aan het woord

Rijscholen met 1, 4, 40 of 400 instructeurs gebruiken Dation Dashboard. Dat Dation zich tot marktleider heeft kunnen ontwikkelen danken wij aan de feedback en ideeën van onze 3.950 actieve gebruikers. Zoals wij met hen mee-ondernemen zo helpen zij ons voortdurend om te verbeteren. Deze ondernemers vertellen hoe zij onze service en producten ervaren.

“We stellen beiden de klant centraal, dat is wat onze samenwerking zo sterk maakt.”

Sander Borsten
ANWB Rijopleidingen

"De support van Dation is niet te overtreffen"

“Ik had geen angst om over te stappen naar Dation want de support is heel behulpzaam. Ik ben enorm tevreden. De support maakt altijd tijd voor mij vrij, zelfs wanneer ik voor mijn gevoel een stomme vraag stel. Ze lossen de problemen altijd op en ik krijg nooit een ja of nee antwoord terug.

Ik vind het leuk dat de medewerkers altijd zo geïnteresseerd en persoonlijk zijn. Bij Dation krijg je echt waar voor je geld!”

Hans Klein, Verkeersschool Hans Klein

"Wij kunnen
professioneler
werken"

“Samen met Dation hebben wij onze administratie en boekhouding verder geautomatiseerd, waardoor we professioneler kunnen werken. Sinds kort werken wij met de live koppeling tussen Exact Online en Dation. 

Met één druk op de knop staan onze facturen direct in Exact en tevens worden de bankbetaling netjes in Dation ingelezen.”

Erika, Dek

"Ik kan snel zien hoe de zaken er financieel voor staan"

“Dankzij Dation Dashboard kan ik snel zien hoe de zaken er financieel voor staan en of de agenda’s van de instructeurs voldoende gevuld zijn. Bovendien kan ik makkelijk een eerste rijles inplannen voor een nieuwe leerling, zonder de instructeur te hoeven storen tijdens zijn rijles.

De verdere lessen plant hij zelf in samen met de leerling. Dit kan ik op afstand ook weer actueel volgen."

Jan Catsburg, NXXT Rijscholen

“Samenwerken met Dation voelt als een partnerschap"

“Ik ben erg enthousiast over Dation Dashboard en ook zeker over de support van Dation, het team stond tijdens de overstap echt voor ons klaar en nog steeds overigens!"

Wilco van Es, Eurotransportcollege

"30% van de betalingen gaan via iDeal"

“Sinds ik gebruik maak van iDeal koppeling binnen Dation Dashboard en het leerling portaal gaat 30% van mijn betalingen via iDeal. Transacties zijn meteen verwerkt.

Afletteren in de boekhouding gaat sneller. En: ik ontvang mijn geld eerder omdat betalen eenvoudiger is!”

Michael Sonderman, Verkeersschool Bosch-Veenstra

Eddie van Buul van rijschool Eddie Sneek

"Dation scheelt mij één uur werk per dag"

“Dation neemt mij zeker een uur werk per dag uit handen. Ik kan me niet voorstellen dat er rijscholen zijn die nog werken zonder Dation.”

Eddie van Buul, Rijschool Eddie Sneek

“Sinds we Dation gebruiken is onze boekhouding geen chaos meer"

“We hadden een grote chaos in de boekhouding, maar sinds we zijn overgestapt op Dation niet meer. We zijn dik tevreden!”

Camille de Ridder, Verkeersschool de Ridder

98%

98% van onze klanten geeft een duimpje omhoog voor onze service. Ons streven is vanzelfsprekend om ook de overige 2% optimaal te ondersteunen.