Theoriekoppeling

Dé manier om theorieproducten te bestellen, verkopen, leveren en facturen, gewoon via jouw Dation Dashboard

 

Meer weten

Zo maak jij het jezelf wel heel gemakkelijk

Koppel je account van je theorieleverancier(s) en krijg volledig grip op de verkoop en facturatie van theorieproducten vanuit Dation. En bespaar bovendien tijd en gedoe omdat de theorieboeken direct aan je leerling worden geleverd.
Koppel eenvoudig

Kies zelf met welke leverancier(s) je wilt samenwerken

Voortgang

Inzage in de opleidingsstatus van je leerlingen

Eigen verkoopprijs

Koppel theorieproducten aan een pakket of verkoop ze los

Kwaliteit

Werk met de meest recente versies en boeken

Tijdbesparing voor elke rijschoolhouder

Met de theoriekoppeling bespaar je tijd doordat:

✔ je eenvoudig vanuit je Dation-omgeving inkoopt;

✔ je producten via pakketten makkelijk kunt verkopen;

✔ de producten rechtstreeks worden geleverd vanuit de leverancier;

✔ de facturatie automatisch verloopt.

Daarnaast zie je eenvoudig de voortgang van de leerlingen. Dit stelt instructeurs instaat de begeleiding te optimaliseren. 


Aanbod op maat

Eenvoudig factureren

Verbeterde begeleiding

Extra inkomstenstroom

Ervaring van rijschool Roordink

caret-down caret-up caret-left caret-right

“Alles wat je normaal zelf handmatig moet doen wordt nu voor je gedaan. Met 1 klik zet je een heel proces in beweging. Het levert inzichtelijke data op en het scheelt simpelweg gewoon veel tijd."

Marinus Rijschool Roordink

Ook leerlingen hebben voordeel van de theoriekoppeling

 

Gepersonaliseerd aanbod
Leerlingen kunnen kiezen uit verschillende pakketten of losse theorieproducten.

 

Snel starten
Leerlingen kunnen snel starten dankzij levering aan huis en directe toegang tot een online account.

 

Voortgangsbewaking
Leerlingen kunnen nóg zelfstandiger aan de slag én beter worden begeleid dankzij inzicht in de voortgang.

 

 

 

Werken vanuit één systeem

 

Verhoogde efficiëntie
Door alle processen en gegevens in één systeem te integreren, worden tijdrovende handmatige taken, waaronder inkopen van theorieproducten, gereduceerd. Dat scheelt een hoop tijd.

 

Vereenvoudigde workflow
De theoriekoppeling stroomlijnt verschillende bedrijfsprocessen, waardoor het makkelijker wordt om taken, zoals het verzenden en factureren van theorieproducten, uit te voeren en te beheren. Daarnaast ben je niet langer bezig met het verzenden of rondbrengen van theorieboeken, je hebt namelijk geen voorraad meer nodig!

 

Verkleint kans op fouten
Als je gegevens op minder plekken handmatig invoert en gebruik maakt van automatisering verklein je de kans op het maken van fouten, te denken aan verkeerd bestelde producten of aangemaakte facturen.

 

Meer samenhang tussen theorie en praktijk
De theoriekoppeling zorgt voor een soepele overgang tussen theorie- en praktijklessen. Rijschoolhouders en instructeurs kunnen het leerproces van hun leerlingen efficiënter beheren en aansturen.

 

Kies uit je favoriete theorieleverancier(s)

 

VekaBest
Als een van de toonaangevende uitgevers in Nederland, biedt VekaBest een divers scala aan educatieve materialen. Of je nu de voorkeur geeft aan traditionele theorieboeken of aan interactieve online cursussen, VekaBest heeft het allemaal. Ideaal voor leerlingen die waarde hechten aan kwaliteit en variatie.

 

Smit rijschoolservice
Bij Smit Rijschoolservice vind je een uitgebreid assortiment aan theorie- en praktijkmateriaal. Van theorieboeken tot online oefeningen, Smit Rijschoolservice heeft alles wat je nodig hebt voor een grondige voorbereiding. Perfect voor wie op zoek is naar een compleet en betrouwbaar leeraanbod.

 

iTheorie
iTheorie biedt een moderne en interactieve online cursus voor het theorie-examen. Met hun complete leermethode, inclusief video's, animaties en oefenvragen, ben je uitstekend voorbereid op je examen. Kies voor iTheorie als je op zoek bent naar een dynamische en effectieve leerervaring.

 

Verjo
Verjo is gespecialiseerd in het ontwikkelen van actuele en heldere theorieboeken, online trainingen en examenoefeningen. Met hun focus op duidelijkheid en actualiteit, zorgt Verjo ervoor dat je altijd leert met het meest recente materiaal. Kies voor Verjo als je op zoek bent naar duidelijke en effectieve studiematerialen.

 

Meer informatie over de theoriekoppelingen

Arjan Wanschers
Onboarding Hero