< Terug naar blogoverzicht

Dation bestaat al bijna 15 jaar. Een mooi moment voor een nieuwe huisstijl. Met jou en 3.400 rij-instructeurs die dagelijks onze software gebruiken zijn wij in feite één grote familie die dagelijks rijlessen plant. Daar helpen we graag bij. Wij noemen ons daarom Dation, de Rijlesplanner.

In onze nieuwe huisstijl staat een olifant symbool voor het merk Dation. Een olifant behoort tot de intelligentste dieren. Het uitmuntende geheugen van de olifant, het vriendelijke en zorgzame karakter, het slim gebruik van gereedschappen en zijn formaat zijn kenmerken die perfect passen bij Dation. Bovendien heeft een olifant gevoel voor humor en staat het symbool voor geluk en plezier. Iets dat we elke dag nastreven; het werk slimmer en leuker maken.

Onze ontwerpers hebben het logo van de olifant in één lijn getekend. Zoals een rijroute met cursisten ook een patroon door de straten is. En wie weet heb je tijdens het bellen wel eens ongemerkt een tekeningetje gemaakt op een hoekje papier dat onverwacht op een dier lijkt.

Naast het nieuwe logo en de nieuw kleuren zijn we op dit moment volop aan het werk om onze website te vernieuwen. Daar kunnen we je hulp uitstekend bij gebruiken. Wil je meedenken en als eerste een preview zien, stuur dan een mail naar info@dation.nl. We zijn erg benieuwd naar je reactie.

De volgende stap is dat de nieuwe huisstijl ook in Dation Dashboard wordt ingevoerd. We houden je hier uiteraard van op de hoogte.