Over Ons | Dation
 • Fulltime Helpdesk 

  Iedere dag staan er drie supportmedewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te helpen met uw software en eventuele problemen op te lossen. Alle e-mails en telefoontjes worden beantwoord, gegarandeerd! Ook kunt u bij de supportdesk ideeën aandragen om de software te verbeteren of een stuk maatwerk aan te vragen.

 • 10 Jaar Ervaring 

  Wij zijn niet nieuw in de rijschoolbranche. Sinds 2003 ontwikkelen, testen, implementeren en verbeteren we onze software. Na ruim 10 jaar hebben we een betrouwbare en hardwerkende groep medewerkers en klanten om ons heen verzameld. En we zijn nog lang niet klaar! U kunt op ons blijven bouwen!.

 • Deskundig Personeel 

  Onze supportmedewerkers, programmeurs en vertegenwoordigers zijn intensief getraind en hebben jaren ervaring met alle typen rijscholen. Door de kennis en ervaring van deze 20 mensen te bundelen zijn we zeer goed geworden in het oplossen van problemen. Wij kunnen u gericht helpen omdat we u begrijpen!.

 • Flexibele Prijzen 

  Alleen betalen voor wat u echt gebruikt. Dat is onze filosofie. Daarom zijn onze prijzen zeer flexibel. Zo betaalt u niet automatisch voor al onze software. U kiest 1 of meerdere modules uit die u wilt gebruiken. Daarna wordt aan de hand van het aantal uur dat een instructeur werkt een vergoeding over deze modules berekend. U betaalt dus echt alleen voor wat u gebruikt en geen cent meer!

   Ontdek hier alle mogelijkheden van onze rijschool administratie software…

 

 

Onze 10 Jarige Geschiedenis

Wij zijn de toonaangevende leverancier van planning en administratiesoftware voor de rijschoolbranche. Ons doel is dan ook om het runnen van uw bedrijf en werkprocessen te vereenvoudigen, leuker en zelfs succesvoller te maken. Wij willen niet alleen goede software én goede ondersteuning bieden, wij willen een belangrijke bijdrage leveren aan het succes en de groei van uw rijschool! 

 

Sinds de oprichting van Dation in 2003 is het bedrijf continu gegroeid. Met een hoog opgeleid team van 17 personen werken we continu aan verbeteringen en updates van de rijschool software. Onze technische afdeling voert wekelijks kleine en grotere aanpassingen door.

 

Ons supportteam staat dagelijks voor u klaar om telefonisch of via het supportsysteem uw vragen te beantwoorden en mee te denken met uw rijschool. Daarnaast hebben wij meerdere personen actief die in het land demonstraties, trainingen, workshops en adviezen geven bij rijscholen in Nederland en België.

 

Momenteel werken dagelijks ruim 525 rijscholen met de administratie software van Dation om hun dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Daarnaast maken continu meer dan 30.000 leerlingen regelmatig gebruik van het leerling portaal om de actuele status van hun cursus te bekijken of om zelf lessen te plannen via Internet.

Maak Vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Dation!

Gratis afspraak