Dation is er voor jou!

Wij werken aan werkplezier voor 3.800 rij-instructeurs

We willen rij-instructeurs en rijscholen iedere dag verrassen met de eenvoud van Dation Dashboard. Door de slimme en complete functionaliteit maken we plannen, factureren en administreren voor ondernemers simpel. Wij werken voortdurend aan de optimalisatie van onze software zodat jij altijd up-to-date bent.

Merkwaarden

Vakkundigheid

Mensen die weten waar ze over praten. Ons team bestaat uit vakmensen! Met kennis over de branche en eigen vakkundigheid creëren wij de beste rijschool software. Dat komt terug in de vele mogelijkheden die Dation biedt en probleemoplossingen die wij doorvoeren.

Nieuwsgierigheid

Wij zijn gretig om te leren. Doen en ontdekken zit in ons bloed. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en mogelijkheden voor onze software. Zo draagt onze nieuwsgierigheid bij aan het constant blijven ontwikkelen van ons product en ons als mens.

Openheid

In combinatie met onze nieuwsgierigheid staan wij open voor nieuwe opvattingen, ervaringen en mensen. Wij denken mee en staan in contact met onze klant. Hierdoor is onze klant tevreden en draagt dit bij aan ons geluk, intelligentie en creativiteit.

Duurzaamheid

Als duurzame onderneming in combinatie met onze kijk op de wereld dragen wij onze maatschappelijke verantwoording af. Onze software draagt bij aan een duurzamere manier van rijles geven. Daarnaast adopteren wij jaarlijks regenwoud in Costa Rica om natuur en diersoorten niet uit te laten sterven.

[]
1 Step 1
Neem contact met ons op
Tijd:
access_time
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right