Overstappen is heel eenvoudig

Wil je overstappen, maar geen gedoe?
Stap onder begeleiding van je Startcoach over in 1 dag!

Direct overstappen

Dation Overstapservice

Stap eenvoudig over in 3 stappen

Dation Startcoach

 

Vast aanspreekpunt
Vanaf het eerste contact is de startcoach jouw vaste aanspreekpunt. Van voorbereiding tot training en overstap, korte lijnen!

 

De meeste ervaring
Al honderden rijscholen gingen je voor en werken met Dation. Hierdoor weten onze startcoaches precies wat er moet gebeuren!

 

 

Onboarding playbook
Samen met jou vult de startcoach het Dation Onboarding playbook in. Zo hebben we doelen en de planning beide kraakhelder en werken we samen aan jouw succes! 

Download hier jouw Dation onboarding playbook

Download

Veelgestelde vragen

Ja, Dation kan een groot deel van de gegevens van jouw huidige rijschoolsoftware inlezen, zodat jij zo min mogelijk met de hand hoeft over te zetten! 

Overstappen vanaf papier gaat heel eenvoudig in drie stappen. We voeren samen jouw leerlingen in, vullen in hoeveel pakkettegoed de leerling nog heeft en hoeveel hij nog moet betalen. Vervolgens ben je klaar om te gaan plannen! 

Jazeker! Tijdens de kick-off maak je samen met de startcoach een plan van aanpak en plannen je samen een datum voor de training en overstap. Voor de training en overstap kan de startcoach bij jou op de rijschool langskomen.  

Dation werkt volledig online en is daarom op alle apparaten te gebruiken. Zowel op computer, laptop, telefoon als tablet. Ook Apple of Windows is geen probleem. Speciaal voor de instructeur is er de Dation Onderweg app voor Apple en Android.  

 

Mijn vraag staat er niet tussen

 

 

Contact

Ervaringen van overstappers

Wat heeft het hen opgeleverd?

caret-down caret-up caret-left caret-right

“Ik was niet bang om te digitaliseren, maar wel voor de overstap. Door de goede support van Dation zijn wij binnen 1 dag van een papieren agenda succesvol overgestapt naar Dation Dashboard!“

“Door de goede koppeling met Exact, de automatische facturatie en doordat Dation Dashboard overal en altijd beschikbaar is, is onze administratie overzichtelijker, hebben we minder openstaande facturen en hebben wij een hogere omzet kunnen genereren dan vorig jaar.” 

Bel mij terug

Lees meer ervaringen en uitgebreidere klantcases

Liever iemand spreken?

Hulp nodig of wil je meer informatie over overstappen? We staan voor je klaar!