< Terug naar blogoverzicht

CBR

2-Weg-synchronisatie van Examenmomenten met Dation en CBR TOP Internet Systeem

Een efficiënte administratie en planning zijn essentieel voor elke rijschool. Daarom hebben we een 2-weg-koppeling ontwikkeld tussen Dation en het TOP internetsysteem van het CBR. Met deze koppeling worden machtigingen, capaciteit, reserveringen en uitslagen naadloos gesynchroniseerd tussen beide systemen, zodat jouw administratie en planning altijd nauwkeurig en up-to-date zijn.

Dit betekent dat je nu examenmomenten direct in jouw agenda kunt plannen. Deze gegevens worden dan automatisch gesynchroniseerd met het TOP-systeem, waardoor je geniet van een efficiënte, gestroomlijnde workflow. Deze geweldige feature is beschikbaar voor alle categorieën, met uitzondering van de examens die op naam moeten worden ingekocht in CBR TOP.

Hoe werkt deze verbinding precies? Simpel! Je koopt eerst de capaciteit voor examens en toetsen in TOP. Vervolgens synchroniseer je deze ingekochte capaciteit vanuit TOP naar Dation. Nu kun je examens en toetsen plannen in Dation. Koppel je een examen aan de ingekochte capaciteit, dan wordt deze automatisch toegevoegd in TOP en is je reservering gemaakt.

Om je inzicht te geven in de status van jouw examenaanvragen is er een speciale overzichtspagina. Elk overzicht biedt een duidelijke vervolgactie om uiteindelijk tot een correcte reservering van het examen in TOP te komen.

Dankzij deze CBR TOP koppeling wordt het beheren van je administratie en planning rondom examens een eitje. Met deze koppeling zorg jij ervoor dat je jouw examens naadloos kunt organiseren en je workflow kunt verbeteren. Het biedt je de controle die je wilt, terwijl je profiteert van de kracht van automatisering en integratie.

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op met onze klantenservice of bekijk de video.

Direct aan de slag? Vraag de koppeling aan.

 

CBR top koppeling