< Terug naar blogoverzicht

iTheorie

De meest digitale theoriecursus

Met deze koppeling bestel je de online theorieproducten van iTheorie gewoon heel simpel voor jouw leerlingen in jouw Dation Dashboard.

Vraag de koppeling aan

iTheorie is een online theoriecursus die leerlingen tot in de puntjes klaarstoomt voor het CBR theorie-examen. Het is een compleet leerpakket voor het auto-, motor- en bromfietsrijbewijs. iTheorie bestaat uit online leerstof, toetsvragen, lessen en proefexamens.

De voordelen van iTheorie met Dation koppelen:

  • Maatwerk en flexibiliteit in het aanbod: Stel zelf theorie- en/of praktijkpakketten samen, afgestemd op de behoeften van jouw rijschool en leerlingen, en bepaal jouw eigen prijzen.
  • Strakke administratie: Eenvoudig factureren naar je leerlingen. Eenvoudig afrekenen met de theorieleverancier. Eenvoudig je besteladministratie checken.
  • Nog betere begeleiding: Als rijschoolhouder/instructeur heb je moeiteloos zicht op de voortgang van de leerling, zo kan je actiever bijsturen en betrokken zijn in het leerproces.
  • Alle doorverkochte theorieproducten komen aan het einde van de maand op een inkoopfactuur via jouw theorieleverancier. Je betaalt alleen voor wat je verkocht hebt.
  • Direct aan de slag: iTheorieproducten zijn met een paar simpele kliks voor de leerling te bestellen. Inlogcodes worden direct verzonden, dus leerlingen kunnen meteen aan de slag.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.