< Terug naar blogoverzicht

5x waarom je moet professionaliseren met je verkeersschool

Gaat het ook zo goed met jouw verkeersschool? Voor iedere geslaagde leerling staan er twee klaar om te beginnen, je instructeurs draaien overuren en aan omzet geen gebrek.

Maar kan bij jouw verkeersschool ook allemaal wel wat netter en gestroomlijnder? Lees dan hier waarom je moet professionaliseren met je verkeersschool!

1. Kom professioneler over en betrek ouders in de rijopleiding

60% van de rijbewijzen wordt door ouders betaald. Door hen mee te nemen in rijopleiding van hun zoon of dochter kom jij over als de professional die je bent! Dit kun je doen door de ouders te mailen met hun persoonlijke online vorderingenkaart. Dit voorkomt ook in veel gevallen de vraag: “Wanneer mag hij/zij afrijden?”.

2. Stop met dubbele handelingen in je bedrijfsprocessen

Je maakt het vast regelmatig mee, dubbele handelingen in je bedrijfsprocessen. Een dubbele planning, dubbele facturatie of überhaupt dubbele afspraken. Je komt als verkeersschool niet professioneel over en bent kostbare tijd kwijt aan het verbeteren van deze fouten. Met rijschoolsoftware voorkom je dat meerdere mensen druk zijn met dezelfde actie. De snelste winst? Een einde aan je papieren dagstaten!

3. In het weekend weer tijd voor je hobby’s en gezin

Wanneer is de laatste keer dat je echt hebt genoten van je weekend? Er is meer in het leven dan 60 uur in de week werken en uren druk zijn met je administratie in Excel en je planning in je Google-agenda.

4. Verhoog de service naar je klant

Je leerlingen zijn opgegroeid in het digitale tijdperk. Ze verwachten niet anders dan dat zij online hun opleiding kunnen inzien via een App, kunnen betalen via iDeal en de voortgang kunnen bekijken in een online vorderingenkaart.

5. Nooit meer zelf WhatsAppen, mailen en bellen over de planning

Professionaliseer je verkeersschool door alle communicatie met leerlingen te automatiseren. Bevestigingen en herinneringen over de planning stuur je automatisch via e-mail, app, sms of push berichten! Je hebt minder lesuitval en komt een stuk professioneler over! Een win-win situatie.

Wil je meer weten hoe je kan professionaliseren met je verkeersschool? Laat hier je gegevens achter en ontvang de blog ‘Hoe je professioneler werkt met rijschoolsoftware’ in je inbox.

Professionaliseren