< Terug naar blogoverzicht

Dation breidt uit met koppeling iTheorie: Een win-win voor rijschoolhouders en leerlingen

Rijschoolhouders staan vaak voor een uitdaging: het balanceren tussen het geven van rijlessen, het aantrekkelijk houden van hun aanbod en het bijhouden van administratieve taken. Om deze uitdagingen aan te pakken, hebben we onze handen ineen geslagen met die van iTheorie. Door deze samenwerking maken we de administratie rondom de inkoop, verkoop en facturering van theorieproducten eenvoudiger voor rijschoolhouders. “Een win-winsituatie voor alle betrokkenen”, aldus Wouter Eijkelenkamp.

De kracht van de iTheorie koppeling met Dation

Dankzij de koppeling met iTheorie in het Dation Dashboard kunnen rijschoolhouders nu met slechts een paar klikken iTheorieproducten bestellen en factureren aan hun leerlingen. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor rijschoolhouders zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: het begeleiden van hun leerlingen naar het succesvol behalen van hun rijbewijs.

Naast het gemak in bestelling, beheer en een betere begeleiding heeft de koppeling voor rijschoolhouders nog meer voordelen:

Maatwerk en flexibiliteit in het aanbod: Stel zelf pakketten samen afgestemd op de behoeften van jouw rijschool en leerlingen, en bepaal jouw eigen prijzen.
Zicht op de voortgang: Houd eenvoudig per leerling bij hoe ver ze zijn en stuur actiever bij in het leerproces.

Voor leerlingen biedt deze samenwerking ook voordelen. Alles wordt direct naar hen gemaild, waardoor ze meteen aan de slag kunnen. Bovendien kunnen ze eenvoudig hun eigen voortgang bewaken, wat hun leerervaring nog waardevoller maakt.

De voordelen voor de leerlingen op een rijte:

Directe levering: Geen wachttijd meer op online lesmateriaal; alles wordt direct gemaild.
Zelfstandig leren met overzicht: Leerlingen kunnen hun eigen voortgang bijhouden.
Persoonlijkere begeleiding: Omdat de rijschool ook inzicht in de voortgang van leerlingen heeft, kan er persoonlijkere ondersteuning worden gegeven.

Kortom, een win-winsituatie voor zowel rijscholen als leerlingen.

iTheorie: De digitale leeromgeving voor rijopleidingen

iTheorie biedt een interactieve en gebruiksvriendelijke manier voor leerlingen om de rijtheorie te leren. Van online lessen tot oefenexamens, iTheorie voorziet in alle benodigdheden voor een succesvolle voorbereiding op het theorie- en rijexamen.

De vierde theorie-aanbieder in Dation’s portfolio

Deze samenwerking vormt een verdere uitbreiding op ons portfolio, dat al bestond uit toonaangevende theorieaanbieders zoals VekaBest, Verjo en Smit. Deze samenwerkingen vergroten de flexibiliteit voor jou als rijschoolhouder en biedt de vrijheid om producten te kiezen die het beste bij jouw specifieke behoeften en die van je leerlingen passen.

Wij vinden het belangrijk om rijschoolhouders diversiteit en keuze te bieden. We moedigen alle rijschoolhouders aan om deze nieuwe mogelijkheden te verkennen en te profiteren van de voordelen die deze samenwerkingen met zich meebrengen”, vervolgt Eijkelenkamp.

 

Ontdek zelf de voordelen van de samenwerking tussen Dation en iTheorie en optimaliseer jouw rijschoolbeheer.

 

Meer weten over de theoriekoppelingen? Lees hier verder.