< Terug naar blogoverzicht

Begin november is Dation Onderweg, de nieuwe app voor instructeurs, gelanceerd door een groep enthousiaste instructeurs! Met Dation Onderweg heb je als instructeur alles voor een succesvolle lesdag áltijd op zak!

 

Het doel van Dation Onderweg

We hebben Dation Onderweg gebouwd met als doel om het leven van de instructeur leuker, gemakkelijker en plezieriger te maken! Instructeurs kunnen al werken in Dation Dashboard en via Dation Mobile, maar hierin zijn de mogelijkheden te uitgebreid of juist te beperkt, waardoor je als instructeur niet over de beste tools voor jouw lesdag beschikt.

Samen met ruim 50 rijscholen en hun instructeurs hebben we de afgelopen weken via diverse kanalen en online brainstorms nagedacht over de belangrijkste functies in Dation Onderweg. Het doel van Dation Onderweg is simpel: alle tools voor jouw lesdag eenvoudig en overzichtelijk op je telefoon en/of tablet, zodat je jouw lesdag optimaal kunt benutten.

Met Dation Onderweg bouwen we aan de beste app voor jouw werkdag!

Focus voor instructeurs

In de Dation Onderweg app staat de instructeur centraal. We hebben de app daarom zo ontworpen dat de instructeur enkel de informatie ziet die relevant is in de lesauto. Zo zie je als instructeur je agenda, de belangrijkste gegevens van je leerlingen en kun je snel informatie over lestegoeden, voortgang en planning vinden. Bovendien kun je vanuit de app snel een e-mail, SMS, belletje of Whatsapp-bericht sturen naar je leerling. Meer focus in je lesdag, daar helpen we met Dation Onderweg aan mee!

Eerste versie Dation Onderweg

Het resultaat van de brainstormsessies met alle rijscholen en instructeurs is een lijst van wenselijke functies in de instructeur app. Bij iedere functie hebben wij ingeschat hoeveel het bijdraagt het doel van de app. De eerste stap in Dation Onderweg is dat je overzichtelijk en vlot je agenda en de geplande leerlingen kunt raadplegen. Zo weet je direct wat er vandaag op je rooster staat en op welk moment je bijzonderheden hebt om op te letten. Vanaf deze eerste versie gaan we natuurlijk door met de volgende functies!

De toekomst van Dation Onderweg

We blijven de komende tijd bouwen aan Dation Onderweg en dit doen we graag samen met jou! Uniek in Dation Onderweg is de feedback module waarmee je direct jouw feedback kunt delen met onze developers. We moedigen iedereen aan om feedback, nieuwe ideeën en ook frustraties in de app te delen met Dation. Ons developmentteam bekijkt periodiek alle input vanuit de instructeurs en scherpt hiermee de uitbreiding van de mogelijkheden verder aan. Samen werken we zo naar de beste app voor jouw werkdag!

Download Dation Onderweg in de App Store:

Download Dation Onderweg in de Google Play Store:

Tip: kantel je agenda in Dation Onderweg en krijg alvast een teaser van de volgende update.