< Terug naar blogoverzicht

Tikkie breidt de komende tijd uit naar de zakelijke markt. Dation loopt graag voorop als het gaat om deze trends en ontwikkelingen. De integratie met Tikkie zorgt ervoor dat jij nóg sneller je geld ontvangt en de taal van je doelgroep spreekt. Lees in deze blog meer over de ontwikkelingen met Tikkie en vergeet je niet aan te melden voor onze Tikkie pilot! 

“Dation heeft Early Access om samen met het team van Tikkie de eerste zakelijke betaalverzoeken te integreren in de rijschoolwereld.”

Dation & Tikkie

Tikkie werkt op dit moment aan een koppeling voor de zakelijke markt. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en hebben Early Access om samen met het team van Tikkie de eerste zakelijke betaalverzoeken te integreren in de rijschoolwereld!

Vanuit de app Dation Onderweg stuur je eenvoudig een Tikkie naar de leerling, via een WhatsApp-bericht. Door deze integratie ontvang je nog sneller je geld! 61% van de verzonden tikkies wordt namelijk binnen 1 uur betaald en 80% van de tikkies wordt betaald in minder dan 12 uur. 

Tikkie en de doelgroep 

Jouw doelgroep kent het versturen van Tikkies als geen ander. Na een avond in de plaatselijke kroeg of na een etentje sturen jongeren de Tikkies letterlijk in de rondte. En niet alleen jongeren maken gebruik van deze betaalverzoeken. Inmiddels hebben ruim 7 miljoen Nederlanders al eens een Tikkie verstuurd of betaald. Met de integratie van Tikkie sluit jouw rijschool naadloos aan op de wensen van de doelgroep.

Tikkie Early Access programma 

Omdat Dation met Tikkie een Early Access programma is gestart mogen wij alvast enkele rijscholen toegang geven tot de Tikkie integratie. Wil jij graag mee met ons op dit avontuur, meld je dan aan om mee te doen aan deze pilot!

[]
1 Step 1
Aanmelden Tikkie Pilot
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right