< Terug naar blogoverzicht

Met de websitekoppeling koppel je eenvoudig contact- en inschrijfformulieren van jouw website aan Dation. Op het moment dat jouw klant het formulier invult wordt hij of zij direct geïmporteerd in jouw Dation Dashboard. Voeg jij een inschrijfformulier voor proeflessen toe aan jouw website, dan worden de leads meteen verwerkt. Deze koppeling vermindert jouw administratie!

 

Pas het formulier aan op jouw huisstijl
Het invulformulier is volledig te personaliseren en aan te passen op jouw huisstijl. Zo verander je eenvoudig, snel en visueel de kleuren, velden en knoppen. Omdat wijzigingen direct zichtbaar zijn, zie je in Dation meteen hoe het formulier eruit komt te zien. Hierdoor pas je eenvoudig dingen aan.

Tijdbesparing

Je bespaart enorm veel tijd doordat leads automatisch worden toegevoegd aan jouw Dation. Je hebt hierdoor geen aanmeldingen via telefoontjes of e-mails meer die achteraf verwerkt moeten worden. Doordat de lead zichzelf inschrijft weet je zeker dat gegevens correct zijn ingevuld en heb je achteraf geen problemen met verkeerd gespelde namen of adressen.

 

Voordelen van werken met de websitekoppeling:
  • Verhoog je conversie, doordat je sneller aanmeldingen kunt beantwoorden en verzilveren.
  • Bespaar tijd op de verwerking van nieuwe aanmeldingen die digitaal binnenkomen.
  • Optimaliseer het contact met potentiële nieuwe klanten door gebruik van handige e-mailsjablonen, SMS-berichten en de CRM-functionaliteit.
  • Creëer een statistiek over je conversie op de aanvragen, zodat je gericht kunt verbeteren op bijvoorbeeld website- en marketingprestaties.

In Dation maak je eenvoudig een invulformulier aan die je kunt toevoegen aan jouw website. Wil je weten hoe je dit doet? Lees het in de kennisbank: Basisinformatie websitekoppeling.