< Terug naar blogoverzicht

In de reis naar het nieuwe Dation willen we jou als gebruiker sneller, overzichtelijker en prettiger laten werken met Dation. Daarom hebben we Dation Dashboard op mobiel en tablet verbeterd voor meer mobiel gemak!

Sinds jaren hebben we speciaal voor mobiele toestellen Dation Mobile ontwikkeld. Daarnaast bouwen we steeds meer functionaliteiten in de reguliere versie van Dation (Dation Dashboard). Het wordt dus steeds belangrijker dat je het Dation Dashboard ook goed op mobiele apparaten kan gebruiken!

De pagina’s in Dation Dashboard lijnen beter uit op jouw mobiele apparaat. Deze verbeterde weergave van Dation Dashboard zorgt er voor dat jij op mobiele apparaten ook van alle nieuwe gemakken van Dation gebruik kan maken. Zo werkt onder andere de nieuwe vorderingenkaart uitstekend via het vernieuwde Dation Dashboard. Ook past het menu zich aan op het apparaat waar het gebruikt wordt, hierdoor is de belangrijkste informatie beter en sneller zichtbaar.

Dation Mobile is nog steeds beschikbaar en blijft zoals je gewend bent. Benieuwd naar de vernieuwde mobiele weergave van Dation Dashboard? Log dan vanaf 1 maart in op je mobiel via het reguliere Dation Dashboard!

Heb je vragen over deze update? Neem dan contact op met support.