< Terug naar blogoverzicht

Starten met mijn eigen rijschool. Het komt voort uit mijn zoektocht naar mijn interesses en talenten. Aangenaam, ik ben Martijn van Waardenberg en 32 jaar oud en sinds februari 2018 gestart met mijn eigen rijschool in de omgeving Wijk bij Duurstede. Tijdens mijn omscholing heb ik bij verschillende rijscholen een kijkje onder de motorkap mogen nemen en daar maakte ik kennis met Dation. Op het moment dat ik wist dat ik ging starten eind januari nam ik contact op met Dation. Ze nodigden mij uit voor hun Penthouse Party en dit was het begin van mijn succesvolle start als rijschoolhouder.

Kennismaking

Het werd eind januari dus een ritje naar Hengelo voor de Penthouse Party. Die middag en avond heb ik niet alleen de software van Dation beter leren kennen en begrijpen, maar nog belangrijker, het team en het gedachtegoed van Dation. Mijn enthousiasme was gewekt! Ze boden mij hun “Startersdeal” aan en mijn proefperiode van zes maanden ging van start.

 

“Als ik ergens toch niet uitkom staat het supportteam direct voor mij klaar.”

Plus van Dation

Vanaf het begin hebben de fijne supportmedewerkers mij meegenomen in hoe ik mijn Dation Dashboard zo optimaal mogelijk kan gebruiken. Ondanks dat het systeem vele mogelijkheden biedt is er toch begrijpelijk en simpel mee te werken. Voor Dation ben ik geen nummertje. Als ik ergens mee geholpen wil worden staat het supportteam direct voor mij klaar. Zelfs een Whatsappje is zo gestuurd. Erg fijne service dus. Ze denken mee met mijn specifieke wensen en behoeften. Pas als ik tevreden ben, zijn zij ook tevreden. Werken met Dation heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

 

“Voor mij als starter is het fijn dat ik alles bij de hand heb.”

Na mijn proefperiode heb ik uiteraard besloten om door te gaan met Dation. Voor mij als starter is het fijn dat ik alles bij de hand heb. Mijn planning, administratie, uren en kilometers heb ik op orde dankzij mijn Dation Dashboard. Ik vind het fantastisch om te werken in de rijschoolbranche. Ik ben de hele dag onderweg met verschillende leuke mensen, ieder op hun eigen weg naar hun rijbewijs.

De combinatie van het softwarepakket en de mensen die er werken, dat is de kracht van Dation!

Vraag hier de startersdeal aan!

Aanmelden