< Terug naar blogoverzicht

Aangenaam, ik ben Willem Brinkman, de trotse eigenaar van Verkeersschool Brinkman & Arend Reym. Het op de weg zijn stroomt door mijn aderen. Mijn moeder had vroeger namelijk ook al haar eigen verkeersschool. Van bijdragen aan een veiliger verkeer en de diversiteit aan mensen in de auto verschijnt er een lach op mijn gezicht. Ook is het erg leuk om te werken aan mijn eigen bedrijf en dat continue te zien groeien. Dation is de perfecte partner om ons verder te helpen groeien.  

“De belangrijkste reden dat wij met Dation in zee zijn gegaan is dat zij zich echt hebben verdiept in de rijschoolwereld.”

Future proof

Als verkeersschool willen wij, evenals Dation, graag future proof zijn. Dation is constant aan het innoveren, ze nemen hun gebruikers mee in hun toekomstplannen en ik weet zeker dat het programma in de toekomst alleen nog maar beter wordt. Onze keuze voor Dation is een van de beste die we hebben kunnen maken. De belangrijkste reden dat wij met Dation in zee zijn gegaan is dat zij zich echt hebben verdiept in de rijschoolwereld. Het programma is werkt uitstekend voor de leerling, instructeur en de administratie. Dation heeft ons werk gemakkelijker en overzichtelijker gemaakt met als voordeel dat wij transparanter omgaan met onze leerlingen.

Iedereen happy

Onze leerlingen zijn zeer te spreken over de RijbewijsApp. Ze hebben op ieder gewenst moment inzicht in de status van hun opleiding en kunnen met iDeal eenvoudig hun facturen betalen, met als voordeel voor ons dat al onze betalingen sneller en geautomatiseerd binnenkomen.

Onze instructeurs moesten wel wennen aan het feit dat er leerlingen waren die zelf aangaven waar ze meer tijd aan wilden besteden, omdat ze in de RijbewijsApp hadden gezien dat hier nog verbeterpunten waren. Inmiddels is iedereen hieraan gewend en inmiddels werken we samen met de leerling zo transparant mogelijk aan een positief eindresultaat.

Ook de mensen op onze administratie zijn erg blij met Dation. Zodra een instructeur een les toevoegt, wordt dit meteen opgemerkt door de administratie en kan de rekening verstuurd worden. Ook de portemonnee van de instructeurs worden geheel digitaal bijgehouden en direct verwerkt in de boekhouding. Of je nu een leerling, instructeur of kantoormedewerker bent. Iedereen wordt blij van Dation.

Goede relatie

Door de goede hulp die je krijgt tijdens de implementatie van het Dation Dashboard leer je de werknemers, zoals Chris en Jelmer, goed kennen. De relatie met Dation ervaren wij vanaf het begin als zeer prettig, professioneel en informeel. Al onze vragen worden met veel geduld, plezier en met een professionele houding beantwoord door de afdeling support.

Wij zijn blij met Dation en samen zijn we klaar voor de toekomst!


Verkeersschool Brinkman & Arend Reym bestaat sinds 1987. Verkeersschool Arend Reym al sinds 1947 en is door Willem is overgenomen in 1987. De rijschool is gevestigd in het centrum van Haarlem. Bij de verkeersschool kan je terecht voor alle categorieën op het rijbewijs en andere verkeersgerelateerde opleidingen.