< Terug naar blogoverzicht

Anil van Autorijschool de Commandeurs werkt inmiddels al drie jaar met Dation en hij kan echt niet zonder. ‘Ik ben er zo aangewend en het is echt perfect’, vertelt Anil. 

 

Daarom ben ik ook zo blij met jullie software

 

Anil, hoe gaat het met je?

“Met mij gaat het prima. Ik ben helemaal gezond en ik vind het leuk om te werken. Verder gaat het ook goed met de rijschool, ik ben heel druk. Elke week krijg ik wel 1 of 2 nieuwe leerlingen erbij. Wanneer ik die dan vervolgens inplan in Dation gaat dat allemaal heel makkelijk. Mijn leerlingen zien direct wanneer ze een rijles hebben, dat vinden ze heel overzichtelijk. Wanneer de rijles wordt geannuleerd of verplaatst ontvangt de leerling ook direct een berichtje, dat vind ik heel fijn aan Dation. Leerlingen vertellen natuurlijk door dat ze blij zijn met mijn rijschool en hoe dit samenwerkt met Dation. Daarom ben ik ook zo blij met jullie software”.

 

Waarom heb je toen voor Dation gekozen?

Een andere collega van mij, die ook al bij jullie is aangesloten, die vertelde mij erover. Toen dacht ik zelf, oh nah dat zal wel. Ik had er niet zoveel interesse in. Maar daarna heb ik toch een keer gebeld en een afspraak met Nienke ingepland. Zij heeft mij toen alles in geuren en kleuren verteld, beter kon niet. Ik ben destijds overgestapt van een papieren agenda en papieren boekhouding naar Dation. Dat vond ik best spannend. Nienke heeft mij geholpen om alles over te zetten naar Dation. Ik dacht echt, dat kan niet. Daar gaat vast iets mis. Maar nee, alles stond erin! Voor mij was het in het begin wel lastig om het allemaal te begrijpen, maar dankzij de ondersteuning die ik heb gekregen begreep ik het beetje bij beetje meer.

Ook word ik vaak gebeld door concurrenten en mag ik vrijblijvend meekijken in hun software. Maar, daar begrijp ik dus helemaal niks van. Waarom zou ik weggaan bij Dation terwijl alles naar behoren werkt. Ik wil helemaal niet weg bij Dation, jullie hebben namelijk veel verbeteringen. Telkens weer nieuwe updates waardoor het nog beter wordt”.

 

“Toen ik alles op papier bij hield vergat ik weleens een factuur te versturen naar een leerling. Dan loop je natuurlijk ook best wat geld mis. Met Dation overkomt mij dit niet.”.
Anil Ahuja – Autorijschool de Commandeurs

 

Wat is je favoriete functionaliteit in Dation?

Het zijn er een paar, allereerst dat de leerling tijdig een automatische mail krijgt zodat hij/zij nooit de les vergeet. En ook de boekhouding, de facturen kun je makkelijk sturen. Anders moet ik daar weer helemaal voor gaan zitten, dan raak je wel eens wat kwijt. Toen ik alles op papier bij hield vergat ik weleens een factuur te versturen naar een leerling. Dan loop je natuurlijk ook best wat geld mis. Met Dation overkomt mij dit niet. Het kan hiermee niet misgaan. Ik zie meteen wanneer ik de factuur nog niet verzonden heb en mocht de leerling hem niet meteen betalen, dan krijgt die automatisch een herinnering”.

 

Hoe bevalt de support?

Die bevalt super goed, jaarlijks spreek ik even af met Nienke om het systeem weer helemaal op te schonen waar nodig. Daarna ben ik weer helemaal ontspannen. De support helpt me altijd met al mijn vragen. Eerder was het wel iets makkelijker toen ik nog kon bellen, in chatten ben ik namelijk niet zo goed. Maar als ik dan vraag of we even een belafspraak kunnen maken dan nemen ze ook altijd alle tijd voor mij. Dat vind ik superfijn”.