< Terug naar blogoverzicht

De Rijbewijs App gaat op de schop. De app voor leerlingen gaat door onder dezelfde naam, maar krijgt een geheel nieuw jasje met nieuwe functionaliteiten. Zo komen er meer opties voor het inplannen van rijlessen, inzien van examens en komt de vorderingenkaart terug. Ook kan theorie straks geoefend worden met de app. Naar verwachting is deze na de zomer klaar.

De Rijbewijs App is ontworpen voor leerlingen. Hiermee kunnen zij lessen inzien en de voortgang bijhouden. Om de app goed te laten aansluiten bij de rijschool zelf, kunnen rijscholen straks het design aanpassen naar hun eigen huisstijl. Zo bepaal je zelf welke kleuren de app heeft en voeg je het logo van je rijschool eenvoudig toe.

De leerling kan de planning en afspraken van rijlessen, theoriemomenten en examens bekijken. Daarnaast is er een optionele functie ontworpen waarmee de leerling via de app rijlessen kan inplannen en afzeggen. Om deze lessen niet te vergeten, kunnen pushberichten worden verstuurd naar de telefoon van de leerling.

Naast de planning zijn ook de financiële gegevens zichtbaar in de app, zo ziet de leerling de facturen en alle betalingen eenvoudig in één overzicht. De app beschikt over een Smart Agenda die ook in contact staat met de agenda op de telefoon van de leerling. Ook de vorderingenkaart zal terugkeren en de leerling kan de theorie door middel van vragen en opdrachten oefenen.

Op dit moment zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van de app. Naar verwachting zal de Rijbewijs App na de zomer van 2021 live gaan.