< Terug naar blogoverzicht
Koppel jouw telefoonsysteem aan Dation en ontvang direct informatie over inkomende oproepen. Daarmee kun je sneller overgaan tot een actie, zoals het laten tonen van de leerlingdetails, de planning of het openen van de financiële gegevens. Lees in deze blog hoe de koppeling werkt.

Koppeling met Bubble

Vanaf vandaag is het mogelijk om jouw telefonie-omgeving te koppelen aan jouw Dation Dashboard. We gaan een samenwerking aan met Bubble, een integratietool van Red Cactus. Bubble koppelt met (bijna) alle telefonieproviders, zoals KPN, Vodafone en T-Mobile.
Hoe werkt de koppeling?
Bij een inkomende oproep verschijnt er een pop-up in je beeldscherm waarvan je de inhoud volledig zelf kunt bepalen. Per gebruikersgroep kan je andere zaken laten zien in de melding. Planners kunnen direct worden geleid naar de leerlingdetails of de planning, terwijl de Financieel-pagina in Dation Dashboard waarschijnlijk veel interessanter is voor de boekhouding.

Inkomende oproep

De toegevoegde waarde voor Remco Theunisse, Dek Opleidingen
“Wij wilden graag gebruik maken van de telefonie-koppeling met Bubble, hierdoor schakelen wij sneller en werken efficiënter. De klant krijgt direct de juiste persoon aan de lijn en wij hebben altijd de benodigde klantinformatie direct bij de hand. We zijn nu in staat de klant sneller en beter te helpen. En als onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening, dan verdienen we deze investering snel terug.”
De voordelen van Bubble:
– Klik op een nummer in Dation Dashboard en bel direct
– Draait in de cloud of op jouw eigen server
– Direct inzage in het laatste telefonische contact met de klant
Met de Bubble-koppeling ga jij voor de ultieme klantbeleving. Je weet wie er belt, wanneer het laatste contact is geweest en met welke collega er is gesproken. De klant is bij jou geen nummertje, jij geeft de klant juist het gevoel van herkenning met een extra persoonlijke touch.
Ben je ook enthousiast over onze nieuwe koppeling met Bubble? Klik hier om de koppeling aan te vragen.