< Terug naar blogoverzicht
“Je weet nooit hoe het gaat lopen, maar dat mijn rijschool zo’n succesvol eerste jaar zou draaien had ik niet verwacht” zegt Olaf van den Mosselaar, eigenaar van Rijschool Olaf. Na 21 jaar als rijinstructeur in loondienst nam Olaf de stap om voor zichzelf te beginnen, in combinatie met de startersdeal van Dation. En dat werd een succes!

Dation maakt mijn werk overzichtelijk

Waarom heb je de keuze gemaakt om als starter meteen Dation aan te schaffen?
“We zijn een jaar verder en inmiddels zit ik al 22 jaar in het vak. Ik vond het daarom vorig jaar tijd om mijn eigen rijschool te beginnen. Ik werkte bij mijn vorige werkgever al met Dation Dashboard en vond het toen al een prettig systeem om mee te werken. De keuze voor Dation was daarom ook snel gemaakt. Ik ben dik tevreden, ik vind het overzicht en de nazorg erg fijn.”
Hoe heb je de support van Dation ervaren tijdens het opstarten en gedurende het eerste jaar?
“Ik waardeer de support van Dation enorm. Ik krijg altijd snel antwoord, wanneer ik een WhatsApp stuur of wanneer ik bel. Daarnaast word ik ook echt serieus genomen. Als ik een vraag heb of hulp nodig heb wordt er ook echt wat mee gedaan.”
Hoe heb je binnen 1 jaar zoveel leerlingen gekregen?
“Ik denk door hetzelfde te doen voor mijn klant als wat Dation doet voor zijn klanten. Namelijk proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Als ik een nieuwe aanvraag binnen heb dan probeer ik altijd binnen een uur te reageren of de leerling op te bellen. Ik vind dit erg belangrijk en ik weet dat de klant dit ook fijn vindt. Daarnaast ben ik actief op sociale media en werkt mond-tot-mond reclame bij mij ook erg goed.”

 

“Zo had ik een jongen bij mij rijden die erg tevreden was. Hij heeft dit vervolgens gedeeld in zijn voetbalelftal. Even later had ik zes jongens uit hetzelfde team bij mij rijden!”
Olaf van den Mosselaar – Rijschool Olaf

 

Heeft het succes van jouw rijschool ook deels te maken met de aanschaf van Dation?
“Dation werkt zeker bij aan het gehele succes. De leerlingen krijgen een mail over de rijles, het is overzichtelijk en de facturatie werkt erg goed. Ook de koppeling met iDeal vind ik erg prettig, hierdoor is er geen betalingsachterstand bij de leerlingen. Ik heb een goede omzet gedraaid het eerste jaar.”