< Terug naar blogoverzicht

“De nieuwe app van Dation (Dation Onderweg) heeft mijn leven als instructeur zo veel makkelijker gemaakt”, zegt Jan Kok van Rijschool Mirrer in gesprek met Dation. “Dit is waar je als instructeur op hoopte bij de nieuwe app van Dation”. Toen Dation Onderweg officieel gelanceerd werd dacht ik direct: “Yes, dit is het!”  

Rijschool Mirrer

✔ 3 instructeurs
✔ Categorieën A, AM en B
✔ 49 eerste examens per jaar
✔ 60% slagingspercentage

Dation gebruiker sinds 2011

Gebruikersgemak ten top  

“Ik ben al sinds jaar en dag bezig om doormiddel van techniek en software mijn werk als instructeur makkelijker te maken. De nieuwe app van Dation: Dation Onderweg is ontzettend makkelijk, simpel en overzichtelijk in gebruik, dat scheelt mij behoorlijk wat stress in de lesauto. De agenda is per dag of week te bekijken. Hierdoor zie ik in één oogopslag wanneer ik een leerling kan inplannen, wanneer ik vrij ben of een andere afspraak heb.”

Waarde voor de leerling 

“Niet alleen voor mijzelf werkt Dation Onderweg fijn, ook voor de leerling is het waardevol. Na de les kantel ik mijn telefoon en zie ik direct alle vrije momenten. Samen met de leerling plan ik simpel en razendsnel de volgende les in. Ook de welbekende vraag: ‘Hoeveel uur heb ik al gereden?’ is sinds het gebruik van de app binnen een paar seconden beantwoord.”

Dation blijft in ontwikkeling 

“Toen Dation Onderweg net live was, liep ik er tegenaan dat ik nog niet kon plannen en de vorderingen van leerlingen nog niet kon toevoegen. Nadat ik deze feedback heb doorgegeven aan Dation, zitten deze functies daadwerkelijk in Dation Onderweg. Super hoe Dation luistert naar haar gebruikers!”

Download Dation Onderweg zelf in de Google Play Store of in de App Store.