< Terug naar blogoverzicht

De financiële administratie is waarschijnlijk ook niet jouw favoriete bezigheid. Elk kwartaal moet je de btw aangifte doen en jaarlijks de jaarstukken en inkomensaangifte regelen. Wij willen graag dat jij je kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent en wat je leuk vindt. Dat is natuurlijk rijles geven. Daarom hebben Dation en VRB een samenwerking opgezet waarin jouw financiële administratie volledig voor jou geregeld wordt! Het enige dat jij nog hoeft te doen is te zorgen dat je leerling betaalt via iDEAL of Tikkie en onze partner VRB regelt de rest.

“Vanuit Dation verstuur ik eenvoudig mijn facturen en VRB doet de rest. Hierdoor kan ik mij focussen op het lesgeven en boekt de VRB mijn succes!”

Luci van de Kolk – NXXT Rijscholen

VRB neemt jouw financiële administratie uit handen

Facturen die je verzendt vanuit Dation worden automatisch in het boekhoudpakket van VRB ingelezen. Hetzelfde geldt voor je betalingen, ook uitgaven kun je namelijk eenvoudig inscannen en worden automatisch verwerkt. Hierdoor ben je altijd up-to-date met je cijfers, weet je hoe jouw rijschool presteert en ben je minder tijd kwijt met jouw administratieve verplichtingen. VRB handelt jouw kwartaalaangiften af en koppelt dit persoonlijk naar je terug in een periodiek gesprek over jouw financiële cijfers. Zo ben je met Dation en VRB altijd onderweg naar meer succes!

Vraag nu een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met de VRB. De integratie met VRB wordt kosteloos aangeboden voor rijscholen die aangesloten zijn bij VRB.

[]
1 Step 1
Maak kennis met VRB
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right