< Terug naar blogoverzicht

De Vlaamse rijschool Car & Truck besloot enige tijd geleden over te stappen op Dation’s rijschoolsoftware. Wij spraken met zaakvoerder Luk Jordens over hoe de overstap verlopen is, hoe hij denkt over het product Dation Dashboard en de support van Dation. 

  

Car & Truck Opleiding 

✔ 5 instructeurs + 4 externe instructeurs
✔ Categorieën: A, AM, B, BE, C, CE en D

 

Dation gebruiker sinds januari 2020

  

Dag Luk, hoe gaat het met jullie? 

“Het gaat goed met ons! We zitten nu in een drukke periode, maar Dation draagt eraan bij dat alles vlekkeloos verloopt. Neem bijvoorbeeld de facturatie, deze werkt bij Dation bijzonder makkelijk. Ons gehele financiële proces is nu geautomatiseerd en de opvolging gebeurt dus helemaal vanzelf.” 

 

“Belangrijke zaken, zoals plannen werkt ontzettend snel. En het feit dat Dation Dashboard en de app altijd en overal beschikbaar zijn werkt fijn voor al onze medewerkers.” 

Vrachtwagen Car & Truck

Hoe hebben jullie de overstap ervaren? 

“Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan de overstap. Op iedere vraag die wij stelden per chat, mail of telefoon kwam altijd snel een antwoord. Dation denkt altijd met ons mee en zoekt naar oplossingen. De support van Dation is excellent, zeker een 9 op de schaal van 10” 

  

Hoe bevalt Dation Dashboard? 

“Dation Dashboard is een heel gebruiksvriendelijk systeem en het barst van de mogelijkheden. Belangrijke zaken, zoals plannen werkt ontzettend snel. En het feit dat Dation Dashboard en de app (Dation Onderweg) altijd en overal beschikbaar zijn werkt fijn voor al onze medewerkers. Ze zijn hierdoor veel beter op de hoogte.” 

Meer weten over overstappen op Dation? Ga dan naar: www.dation.nl/overstappen.