< Terug naar blogoverzicht
“We werken in totaal ongeveer met 11 planners en tussen de 40 en 45 instructeurs. We geven les in alle categorieën behalve tractor” zegt Frank Wierks (eigenaar) vol trots. Hij begint over vroeger: “Heel vroeger werkten we met een papieren agenda van zeker een halve meter lang, daar werd in geschreven en vervolgens werd de helft weer met typex uitgeveegd. Inmiddels werken we al zo’n 20 jaar met rijschoolsoftware. Eerst in verschillende systemen, maar sinds 1,5 jaar zijn we volledig overgegaan op de rijschoolsoftware van Dation.”

Alle wensen kwamen samen in Dation

“We waren op zoek naar een oplossing die toekomstbestendig was, een mooie en gebruiksvriendelijke look en feel had en waarin we onze administratie en facturatie verder konden automatiseren. Ook was een van onze wensen dat kandidaten zich direct konden inschrijven via onze website en dat hier onze cursusplanning op te tonen was. Al deze wensen kwamen samen in Dation Dashboard.
“Mede door de overstap naar Dation hebben wij in een hogere omzet kunnen genereren.”
Frank Wierks – Verkeersschool Wierks

Onze administratie is nu veel overzichtelijker

“Overstappen is niet niks, maar we zijn inmiddels ruim een jaar verder en het is een goede stap gebleken. Door de uitmuntende koppeling met Exact Online, de automatische facturatie en doordat Dation Dashboard altijd en overal beschikbaar is, is onze administratie veel overzichtelijker. Daarnaast hebben we minder openstaande facturen en hebben we het afgelopen jaar, mede door de overstap naar Dation, een hogere omzet kunnen genereren dan het jaar ervoor.”

Dation onderneemt mee

“Wij zijn altijd op zoek naar verbetering en vooruitgang. Dat weten ze bij Dation inmiddels ook. Maar Dation staat daarvoor open en door samen te sparren over kansen in de markt helpen we elkaar vooruit. We ondernemen samen! Ik zou Dation dan ook zeker aanraden, het is echt een verbetering voor de dienstverlening van je nascholing en rijbewijzen.”