< Terug naar blogoverzicht

Zo… Je werkdag zit er weer op en je sluit af met het invullen van je kilometerstand. Het is een dagelijks proces dat je nog wel eens kan vergeten of per ongeluk verkeerd doet. Daar komt nu verandering in voor jou als instructeur! In plaats van één keer per dag de kilometerstand invoeren, voer jij nu nog maar één keer in de maand een kilometerstand in.

Nooit meer dagelijks je kilometerstand invoeren in Dation dankzij YesHugo

Maar hoe werkt dat dan?

Met YesHugo registreer je automatisch al jouw ritten. Je plugt een black box, ook wel Ecobox genoemd, in in jouw auto. YesHugo doet vervolgens al het werk voor jou. Elke rit wordt met de bijhorende kilometerstand geregistreerd in YesHugo. Je hoeft hierdoor dus niet meer dagelijks jouw kilometerstand in te voeren in Dation. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is maandelijks één keer je kilometerstand in vullen zodat YesHugo een extra controle uitvoert. Het invullen van de kilometerstand doe je, zoals je gewend bent, in Dation. Dation communiceert dit vervolgens naar YesHugo. Hiermee is jouw rittenregistratie helemaal sluitend voor de Belastingdienst.  

 

Hoe koppel je YesHugo aan Dation?

De koppeling gaat heel eenvoudig, die regelen wij namelijk voor je. Wanneer alle voertuigen in YesHugo staan worden deze in Dation op kenteken met elkaar gematcht. Achter het voertuig komt nu een groen vogeltje te staan, het logo van YesHugo. Dit betekent dat de ritten van dit voertuig automatisch worden geregistreerd in YesHugo. Je hoeft voor dit voertuig dus niet langer dagelijks de kilometerstand in te vullen.

Dation gebruiker Rijschool Broekpolder laat zijn kilometerstand al registreren in YesHugo

“Ik hou niet van administratie. Als je ’s ochtends de auto in stapt moet je de kilometerstand invullen en aan het eind van de dag weer. Mocht je het dan een keer vergeten, dan weet ik niet meer wat mijn kilometerstand was. Als ik dan een keer door de Belastingdienst wordt gecontroleerd is het niet sluitend. Om die reden heb ik ook de software van YesHugo aangeschaft. Het systeem controleert het en houdt het bij, ik hoef er zelf niet meer over na te denken.” Jeroen Hamelink – Rijschool Broekpolder

 

De grootste voordelen op een rij
  • Eén keer per maand je kilometerstand invoeren i.p.v. dagelijks
  • Geen fouten meer in je registratie
  • Altijd sluitend voor de Belastingdienst
  • Automatische rittenregistratie van al je ritten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag de koppeling tussen Dation en YesHugo hier aan en start volgende week al met het automatisch registreren van jouw kilometerstand.