< Terug naar blogoverzicht

Met haar humor droger dan de Sahara is de nuchtere Naomi 23 lentes jong. Ze woont samen in Hengelo-o-o-ooo met haar twee dopoogvissen Buurman en Buurman en vriend Bert. Vorig jaar is ze afgestudeerd aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie en de komende acht maanden komt ze onze marketingafdeling versterken voor het tweede traject van haar Fast Forward traineeship.

Hoe bevallen de eerste weken bij Dation?

Voor mijn gevoel heb ik echt al heel veel gedaan en geleerd de afgelopen twee weken. Ik mocht mijn creativiteit kwijt in het editten van verschillende video’s die reeds online verschenen zijn, zoals onder andere de “Starten met Dation” en de “Pop-up opstapplaats aftermovie” en daarnaast heb ik de nieuwe chat van Dation geïmplementeerd en daar toffe content voor gemaakt.

Waar kennen Dation gebruikers jou nu al van?

Ik ben verantwoordelijk voor de berichten vanuit de nieuwe chat in Dation Dashboard en Dation Onderweg. Samen met Dolf ga ik content maken en mijn best doen om de relatie van Dation met haar klanten nóg sterker te maken. Daarnaast werk ik ook aan een geheim project, waar we hopelijk snel meer over kunnen vertellen!

Naomi

Hoe ziet jouw leven naast Dation er verder uit?

In mijn vrije tijd sport ik graag. Op zondag voetbal ik in een eerste dameselftal en doordeweeks ga ik graag naar de sportschool. Lekker mijn ding doen tijdens de boks- en groepslessen. Verder vind ik het heerlijk om op vrijdag -en zaterdagavond met m’n vriendinnen het weekend te vieren en een hapje en een drankje te nuttigen.

Stel dat we 8 maanden verder in de tijd zijn, wat heb je dan geleerd en bereikt bij Dation?

Tijdens mijn tijd bij Dation hoop ik te bereiken dat door middel van communicatie Dation en haar klanten een nog sterkere band krijgen. Daarnaast wil ik mijn webdesign -en marketingskills verbeteren en hoop ik veel bezig te mogen zijn met video, want dat vind ik het leukst om te doen!

Namens het hele Dation team, succes!