< Terug naar blogoverzicht

“Het is natuurlijk altijd even wennen, maar ik ben tot nu toe ontzettend blij met de overstap” zegt Wilco, eigenaar van Eurotransportcollege. Lees verder om erachter te komen waarom zij de overstap gemaakt hebben, wat ze tot nu toe van Dation vinden en hoe Startcoach Jelmer altijd voor ze klaar staat. 

Euro Transport College 

✔ 8 ZZP instructeurs
✔ Categorieën: B, B aut, BE, C, CE en Taxi
✔ 75 eerste examens per jaar 

Dation gebruiker sinds 2020 

Steeds meer nascholing 

“Wij merkten de afgelopen jaren dat de nascholingstak constant bleef groeien en waren opzoek naar een partij die ons daarin beter kon ondersteunen. Het kwam eigenlijk door een van onze grootste klanten, op een dag zei een van hen: ‘als je de belangrijke klanten wilt behouden, zorg er dan voor dat je hen ontzorgt.’ Ik kwam uit bij Dation en de manier waarop Dation Dashboard werkt, maakt het ontzorgen van onze klanten mogelijk.” 

Starten met Dation  

“Samen met onze Startcoach Jelmer begonnen we aan de overstap. Hij startte met een analyse en probeerde te doorgronden hoe wij onze rijschool runnen. Op basis van zijn analyse maakte hij een plan van aanpak. Andersom probeerde ik Dation Dashboard te doorgronden en te begrijpen waarom het systeem werkt, zoals het werkt.  

Ervaring tot nu toe 

“Ik ben erg enthousiast over Dation Dashboard en ook zeker over de support van Dation, het team stond tijdens de overstap echt voor ons klaar en nog steeds overigens! Daarnaast zit het systeem logisch in elkaar en werkt het ontzettend goed voor ons. Samenwerken met Dation voelt voor mij echt als een partnerschap.” 
 

Meer weten over overstappen op Dation? Ga dan naar: www.dation.nl/overstappen.